Acces point wireless Ubiquiti UniFi UAP-AC-PRO, AC1750 (1300/450Mbps), 3x3 MIMO

★★★★★ Acess Point Ubiquiti UAP-AC-PRO, 2xWAN Gigabit, 2 antene interne x 3dBi, AC1750 (1300/450Mbps), 3x3 MIMO, kit montare tavan inclus, 122 m.

Ubiquiti UniFi UAP-AC-PRO - Tehnologie revolutionara Ubiquiti intr-o editie noua

Punctul de acces versatil UAP-AC-PRO asigura o performanta maxima retelelor fara fir. Datorita carcasei impermeabile poate fi folosit atat in interiorul cat si in exteriorul cladirilor.

UAP-AC-PRO este o solutie inovatoare Ubiquiti care aplica posibilitatile tehnologiei 802.11ac si designul industrial sofisticat. Punctul de acces suporta dual band si tehnologia 3x3 MIMO la 5 si 2,4 GHz. Datorita rezistentei la conditiile meteo nefavorabile poate fi folosit atat in interiorul cat si in exteriorul cladirilor. Dispozitivul este oferit in cadrul seriei emblematice a producatorului - UniFi.

Dual Band si viteza de pana la 5x mai mare

UAP-AC-PRO este unul dintre cele mai rapide puncte de acces oferite de Ubiquiti. Acesta permite atingerea unei viteze de pana la 450 Mbps la o frecventa de 2,4 GHz si 1300 Mbps la 5 GHz. Modelul - la fel ca si toate solutiile din seria UniFi - poate fi alimentat cu ajutorul unui adaptor de curent alternativ dedicat sau a comutatoarelor standard PoE.



Domeniu de utilizare

Datorita versalitatii si scalabilitatii oferite UAP AC PRO poate fi folosit in orice mediu care necesita retele fara fir de cea mai inalta performanta - de la cele mici la cele complexe.

Calitate care anticipeaza nevoile tale

Produsele din seria UniFi fac posibila obtinerea unei calitati inalte a conexiunii pentru mai multi utilizatori de retea simultan. Acestea se disting printr-o instalare usoara. Se potrivesc cu spatiul in care vor fi utilizate.


📊 Verdict: Ubiquiti UniFi UAP-AC-PRO

★★★★★ Design
★★★★★ Conectivitate
★★★★★ Performante



Specificatii

Caracteristici generale

Standard WI-FI 802.11 a/b/g/n/ac
Frecventa (GHz) 2.4 - 5
Porturi 1 x USB 2.0 2 x RJ-45
Rata de transfer (Mbps) 1300
Antena 3 x antena interna
Securitate WPA, WPA2 AES Support WPA-TKIP WEP
Alimentare PoE 48V / 0.5A
Moduri de operare Wireless Access Point
Greutate 350 g

Va recomandam si: Router Ubiquiti Networks Dream, Wi-Fi 6, Bandă dublă (2.4 GHz/ 5 GHz), Ethernet LAN