Adaptor USB KINSI, conectati cu usurinta hard disk-uri IDE/SATA

Adaptorul KINSI USB 3.0 la SATA/IDE 2.5/3.5 inch este un dispozitiv versatil, proiectat pentru a satisface diverse nevoi legate de stocarea și transferul de date. Cu acest convertor USB 3.0 la SATA/IDE, aveți posibilitatea să conectați cu ușurință hard disk-uri IDE/SATA de 2,5" sau 3,5" la computer prin intermediul portului USB.

Acest instrument este esențial pentru activități precum copierea, duplicarea, realizarea de backup-uri sau transferul rapid al unor cantități mari de date între diferite unități de stocare. Suportând viteze de transfer de până la 5 Gbps, asigură o eficiență sporită în gestionarea datelor, iar compatibilitatea cu USB 2.0/1.1 extinde posibilitățile de conectivitate la o varietate de dispozitive.

Adaptor USB 3.0 la SATA/IDE 2.5/3.5 inch, 3 in 1, plug and play, cu sursa de alimentare, KINSI

Cu un design inteligent ce include un comutator pornit/oprit, adaptorul oferă o protecție suplimentară pentru hard disk-uri, asigurând că acestea sunt activate doar atunci când este necesar.

Cu ajutorul acestui adaptor, procesele de lucru devin mai eficiente și mai rapide, oferindu-vă flexibilitate și control în gestionarea datelor de pe diverse unități de stocare.