Aparat de aer conditionat Samsung Cebu 12000 BTU Wi-Fi

Aparat de aer conditionat Samsung Cebu 12000 BTU Wi-Fi

★★★★★ Incearca un mod inteligent de a trai cu AI Auto Comfort. Acesta optimizeaza automat diferitele moduri prin analizarea starii camerei si a modelelor de utilizare. Pe baza temperaturii tale preferate, acesta trece automat la cel mai potrivit mod pentru a mentine conditiile optime.

Click aici pentru a afla pretul pentru
Aparat de aer conditionat Samsung Cebu

Raceste camerele rapid, dintr-un colt in altul, astfel incat sa te simti intotdeauna confortabil. Tehnologia Digital Inverter Boost raceste aerul cu 43% mai rapid. Designul sau avansat include, de asemenea, un ventilator cu 15% mai mare, o intrare cu 18% mai lata si o lamela mai lata cu 31%. Prin urmare, aerul rece este dispersat mai departe si mai cuprinzator, atingand pana la 15 metri.

Controleaza-l de la distanta oriunde, oricand
SmartThings

Prin utilizarea aplicatiei SmartThings (necesita o conexiune Wi-Fi si un cont Samsung) care este disponibila pe iOS si Android , poti monitoriza si controla de la distanta aparatul de aer conditionat cu doar o atingere. Sau pur si simplu spune-i sistemului de inteligenta artificiala (AI) ce doresti (control vocal acceptat in engleza, chineza, coreeana, franceza, germana, italiana si spaniola) si acesta va executa. Acesta iti poate chiar sugera cele mai bune setari.

Agent frigorific ecologic
foto: samsung.com

Auto Clean, Se curata usor - automat

Cand aparatul de aer conditionat este oprit, functia Auto Clean porneste automat un ventilator pentru a indeparta praful si umiditatea din aparat. Asadar, acesta ramane curat si uscat, impiedicand inmultirea bacteriilor si a mucegaiului.

Easy Filter Plus, Filtru anti-bacterian usor de curatat

Mentine eficienta functionarii aparatului de aer conditionat cu mai putin efort. Easy Filter Plus este amplasat in exterior, deasupra, astfel incat poate fi scos si curatat. Plasa sa densa mentine aparatul curat, iar stratul anti-bacterian te ajuta sa te protejezi impotriva contaminantilor periculosi din aer.

Easy Filter Plus
foto: samsung.com

DuraFin™ Plus, Previne coroziunea pentru o racoare de durata

Bucura-te de o racoare confortabila pentru mai mult timp. Ocean Fin este fabricat dintr-un material rezistent la coroziune pentru a proteja condensatorul impotriva ruginii, ceea ce ajuta la mentinerea performantelor optime ale aparatului.

Click aici pentru a afla pretul pentru
Aparat de aer conditionat Samsung Cebu

Agent frigorific R32, Agent frigorific ecologic

Protejeaza planeta prin reducerea impactului asupra schimbarilor climatice. Aparatul de aer conditionat foloseste agentul frigorific R32 de noua generatie, care ajuta la conservarea stratului de ozon si are un impact redus asupra incalzirii globale in comparatie cu agentii frigorifici R22 sau R410A obisnuiti. Asadar, este mult mai prietenos cu mediul.

Mod ECO, Economiseste energie si bani si raceste eficient

Economisesti energie, dar te bucuri si de racoarea. Modul ECO utilizeaza o capacitate mai mica a compresorului in comparatie cu modul Normal, ceea ce reduce consumul de energie*(*testat pe alt model). Te ajuta sa te racoresti mai eficient atunci cand nu este prea cald afara sau pur si simplu sa economisesti energie si bani in orice moment, astfel incat sa nu-ti faci griji pentru facturile la energia electrica.

Good Sleep, Dormi mult mai bine pe parcursul noptii

Creeaza climatul perfect pentru un somn placut prin modul Good Sleep. Cu ajutorul controlului temperaturii, vei avea un somn profund si te vei trezi odihnit(a).