Card de memorie SanDisk SDXC Extreme Pro - Perfect pentru video 4K UHD

Card de memorie SanDisk SDXC Extreme Pro - Perfect pentru video 4K UHD

★★★★★ Viteze de transfer de pana la 170MB/s*. SanDisk Extreme Pro SDXC este un card de memorie performant, fiind potrivit pentru utilizarea cu aparate foto profesionale mirrorless sau DSLR.

Cardul are o capacitate de 64 GB și oferă o rată de transfer de 95 MB/s. Este rezistentă la apă, praf și temperaturi variate. Aceast card de memorie oferă, o protecție împotriva scrierii accidentale și suport pentru tehnologia UHS-I.

Este compatibilă cu majoritatea camerelor foto profesionale, precum Canon, Nikon sau Sony.

Recomanda pentru video 4K UHD

Card de memorie SanDisk Extreme PRO SD UHS-I ofera performanta pentru filmari video 4K UHD.

Moduri de fotografiere secventiale uimitoare

Rata de viteza UHS 3 (U3) si clasa de viteza video 30 (V30), cardul SanDisk Extreme PRO SD UHS-I va permite sa realizati fotografii secventiale de tip burst fara sa pierdeti actiunea.

Durabilitatea pe care va puteti baza

Construit si testat in conditii dure, cardul SanDisk Extreme PRO SD UHS-I este rezistent la temperatura, rezistent la apa, la socuri si la raze X.

Recuperati imaginile pe care le-ati sters accidental

Cu aplicatia RescuePRO Deluxe, puteti sa restaurati imaginile pe care le-ati sters accidental.

Nota* - Pana la 170MB / s viteze de citire, proiectate cu tehnologie patentata pentru a atinge viteze peste UHS-I 104MB / s, necesita dispozitive compatibile capabile sa atinga astfel de viteze. Viteza de scriere de pana la 90 MB / s. Pe baza testarii interne; performanta poate fi mai mica in functie de dispozitivul gazda, interfata, conditiile de utilizare si alti factori.

📊 Verdict: SanDisk SDXC Extreme Pro

★★★★★ Design
★★★★★ Conectivitate
★★★★★ PerformanteMiniCenter

Ploiesti
Noutati din lumea tehnologiei, sfaturi si recenzii despre gadgeturi noi, telefoane noi, tablete, laptopuri, aplicatii. Mii de produse cu sfaturi, comanzi simplu si rapid de la magazinul tau preferat