Card de memorie SanDisk SDXC Extreme Pro - Perfect pentru video 4K UHD

★★★★★ Viteze de transfer de pana la 170MB/s*. SanDisk Extreme Pro SDXC este un card de memorie performant, fiind potrivit pentru utilizarea cu aparate foto profesionale mirrorless sau DSLR.

Cardul are o capacitate de 64 GB și oferă o rată de transfer de 95 MB/s. Este rezistentă la apă, praf și temperaturi variate. Aceast card de memorie oferă, o protecție împotriva scrierii accidentale și suport pentru tehnologia UHS-I.

Este compatibilă cu majoritatea camerelor foto profesionale, precum Canon, Nikon sau Sony.

Recomanda pentru video 4K UHD

Card de memorie SanDisk Extreme PRO SD UHS-I ofera performanta pentru filmari video 4K UHD.

Moduri de fotografiere secventiale uimitoare

Rata de viteza UHS 3 (U3) si clasa de viteza video 30 (V30), cardul SanDisk Extreme PRO SD UHS-I va permite sa realizati fotografii secventiale de tip burst fara sa pierdeti actiunea.

Durabilitatea pe care va puteti baza

Construit si testat in conditii dure, cardul SanDisk Extreme PRO SD UHS-I este rezistent la temperatura, rezistent la apa, la socuri si la raze X.

Recuperati imaginile pe care le-ati sters accidental

Cu aplicatia RescuePRO Deluxe, puteti sa restaurati imaginile pe care le-ati sters accidental.

Nota* - Pana la 170MB / s viteze de citire, proiectate cu tehnologie patentata pentru a atinge viteze peste UHS-I 104MB / s, necesita dispozitive compatibile capabile sa atinga astfel de viteze. Viteza de scriere de pana la 90 MB / s. Pe baza testarii interne; performanta poate fi mai mica in functie de dispozitivul gazda, interfata, conditiile de utilizare si alti factori.

📊 Verdict: SanDisk SDXC Extreme Pro

★★★★★ Design
★★★★★ Conectivitate
★★★★★ Performante