Dual-band Range Extender NetGear EX3700 » Pregateste-te sa te conectezi oriunde în casa ta

Dual-band Range Extender NetGear EX3700, Pregateste-te sa te conectezi oriunde în casa ta

★★★★☆ Range Extender NetGear EX3700, WiFi, AC 750, 802.11 n/ac. Pregatește-te sa te conectezi oriunde în casa ta cu acest WiFi Range Extender simplu de utilizat. Mariti-va raza de actiune și reduceti interferentele cu NETGEAR AC750 WiFi Range Extender (EX3700).

Cel mai bine, nu exista zone moarte care sa va împiedice sa va distrati pe dispozitivele mobile, televizoarele inteligente sau consolele de jocuri.

Eliminați zonele moarte Wi-Fi conectând acest Range Extender NetGear EX3700 la o priză de perete disponibilă.

Dispunând de suport pentru semnal Wi-Fi dual-band de 2,5 GHz și 5 GHz cu un debit maxim de 750 Mb/s, EX3700 funcționează cu majoritatea dispozitivelor 802.11ac și extinde acoperirea rețelei wireless.

dead zones

Optimizate de tehnologia FastLane, cele două antene externe ale sale ajută la întărirea semnalului către router, astfel încât computerele, telefoanele, tabletele și alte dispozitive fără fir să aibă conexiuni de rețea fiabile cu criptare de securitate WPA, WPA2-PSK, WEP.

Există, de asemenea, un port Ethernet 10/100 disponibil pentru conexiuni prin cablu.


Priza de perete, design discret

Conectați-vă la o priză de perete pentru o soluție elegantă care extinde raza de acțiune a routerului dvs. și rămâne departe de vedere.

Smart Connect pana la 15 dispozitive

Selectează inteligent între benzile duale pentru a minimiza interferențele și pentru a maximiza viteza dispozitivelor tale fără fir inteligente.

Configurare - 5 minute

Conectați-vă la routerul dvs. existent cu un singur buton, conectați dispozitivele la rețea și ați terminat.


Conectati si un dispozitiv cu fir

Un port Ethernet 10/100M vă permite să conectați cu ușurință un dispozitiv cu fir din apropiere pentru un transfer mai rapid și o conexiune neîntreruptă.

Compatibil universal

Funcționează cu orice router WiFi pentru fiabilitate fără probleme.


📊 Verdict: Range Extender NetGear EX3700

★★★★★ Design
★★★★☆ Conectivitate
★★★★★ Performante


MiniCenter

Ploiesti
Noutati din lumea tehnologiei, sfaturi si recenzii despre gadgeturi noi, telefoane noi, tablete, laptopuri, aplicatii. Mii de produse cu sfaturi, comanzi simplu si rapid de la magazinul tau preferat