Monitor Gaming Curbat WLED VA Philips 48.8", afisaj curbat 1800r pentru o experienta mai captivanta

Monitor Gaming Curbat WLED VA Philips 48.8", afisaj curbat 1800r pentru o experienta mai captivanta

★★★★★ Monitorul Philips 498P9Z/00 este un monitor de gaming curbat cu o diagonală de 48.8 inch și o rezoluție DQHD (dublu QHD), adică 5120 x 1440 pixeli. Acesta utilizează tehnologia WLED și panouri VA pentru a oferi un contrast ridicat și unghiuri de vizualizare largi.

Monitorul are o rată de refresh de 165Hz și un timp de răspuns de 5ms, ceea ce îl face potrivit pentru jocuri rapide. De asemenea, dispune de suport HDR400, ceea ce înseamnă că poate afișa o gamă mai largă de culori și un contrast mai bun decât monitoarele obișnuite.


Monitor Gaming Curbat WLED VA Philips 48.8", afisaj curbat 1800r pentru o experienta mai captivanta

De asemeni monitorul Philips 498P9Z/00 are multiple opțiuni de conectivitate, incluzând HDMI, DisplayPort și USB. De asemenea, dispune de funcția KVM, ceea ce înseamnă că poți controla două computere separate de pe același monitor și tastatură.

Monitor Gaming Curbat WLED VA Philips 48.8", afisaj curbat 1800r pentru o experienta mai captivanta

Acest monitor este destul de mare și curbat, așa că este posibil să nu fie potrivit pentru toate configurațiile de birou sau gaming. În general, Philips 498P9Z/00 este un monitor puternic pentru gaming, dar ar trebui să iei în considerare dimensiunea și configurația monitorului înainte de a lua o decizie de achiziție.

Monitor Gaming Curbat WLED VA Philips 48.8" DQHD HDR400 165Hz 5ms HDMI DisplayPort USB KVM 498P9Z/00

Afisajul DisplayHDR 400 cu 165 Hz si tehnologie de sincronizare adaptiva ofera o experienta fluida indiferent daca este vorba de divertisment sau de un proiect de design.

Monitor Gaming Curbat WLED VA Philips 48.8", afisaj curbat 1800r pentru o experienta mai captivanta

MultiView ce ofera conectare si vizionare duble simultane

Cu afisajul cu rezolutie ultra-inalta Philips MultiView permite conectarea si vizionarea active duble pentru a putea lucra simultan cu mai multe dispozitive, precum un PC si un notebook, facand extrem de usoara realizarea sarcinilor multiple.

Afisaj curbat 1800r pentru o experienta mai captivanta

Afisajul curbat inovator ce ofera mai putina distorsiune a imaginii, un camp vizual mai larg, reflexii reduse si mai mult confort pentru ochi.

Monitor Gaming Curbat WLED VA Philips 48.8", afisaj curbat 1800r pentru o experienta mai captivanta

Ecran SuperWide 32:9 pentru a inlocui configuratiile cu mai multe ecrane

Ecranul monitorului Philips SuperWide 32:9 de 49”, cu rezolutie de 5120 x 1440, este realizat pentru a inlocui configuratiile cu mai multe ecrane, pentru o vizualizare extrem de larga. Ca si cum ai avea doua afisaje Quad HD 16:9 de 27” alaturate.

Monitoarele SuperWide de la Philips ofera un ecran echivalent cu doua monitoare, fara configuratiile complicate.
F400089166-FIL-global-001 (305×173)

Actiune neintrerupta cu tehnologia de sincronizare adaptiva

Jocurile nu ar trebui sa presupuna o alegere intre redare sacadata si cadre intrerupte. Performante fluide, fara artefacte, practic la orice rata de cadre cu tehnologia de sincronizare adaptiva, reimprospatarea lina si rapida si timpul de raspuns ultrarapid.

F400081577-FIL-global-001 (305×173)

DisplayHDR 400 pentru imagini remarcabile, mai realiste

DisplayHDR 400 certificat VESA ofera o optimizare semnificativa fata de afisajele SDR obisnuite. Spre deosebire de alte ecrane „compatibile HDR”, veritabilul DisplayHDR 400 ofera luminozitate, contrast si culori uimitoare. Gratie estomparii globale a luminii si luminozitatii de varf, de pana la 400 de niti, imaginile prind viata cu zone luminoase remarcabile, care dispun de tonuri de negru mai intense si mai nuantate. Acesta reda o paleta mai bogata de culori noi, oferind o experienta vizuala care iti captiveaza simturile.

F400085570-FIL-global-001 (305×173)

Comutator KVM incorporat pentru a comuta intre surse

Comutatorul KVM incorporat MultiClient va permite sa controlati doua PC-uri separate cu o singura configuratie monitor-tastatura-mouse. Un buton iti permite sa comuti rapid intre surse. Este foarte util, avand configuratii care necesita puterea de calcul a doua PC-uri sau partajarea unui monitor mare pentru a afisa doua PC-uri diferite.

F400089178-FIL-global-001 (305×173)

Oboseala ochilor redusa cu tehnologia fara scintilatii

Datorita modului in care luminozitatea este controlata in ecranele cu LED-uri si iluminare de fundal, unii utilizatori experimenteaza scintilatii pe ecranele lor, ceea ce cauzeaza oboseala ochilor.

Tehnologia fara scintilatii de la Philips aplica o noua solutie pentru a regla luminozitatea si a reduce si mai mult scintilatiile pentru o vizualizare mai confortabila.

Rate de reimprospatare de 165 Hz

Joci jocuri intense si competitive? Atunci ai nevoie de un afisaj cu imagini extrem de omogene, fara decalaj de timp. Acest monitor de la Philips recreeaza imaginea de pe ecran de pana la 165 de ori pe secunda, evident mai rapid decat un afisaj standard. Cu o rata a cadrelor de 165 Hz, poti vizualiza acele imagini care arata miscarea inamicilor intr-un mod extrem de omogen, pentru a-i putea ochi cu usurinta.

Cu un decalaj de intrare extrem de redus si fara fenomenul de sfasiere a imaginii, acest afisaj Philips este partenerul perfect pentru jocuri.

📊 Verdict: Monitor Gaming Philips 498P9Z/00

★★★★★ Design
★★★★★ Conectivitate
★★★★★ Performante


MiniCenter

Ploiesti
Noutati din lumea tehnologiei, sfaturi si recenzii despre gadgeturi noi, telefoane noi, tablete, laptopuri, aplicatii. Mii de produse cu sfaturi, comanzi simplu si rapid de la magazinul tau preferat