Moza AirCross 2, Stabilizator Gimbal pe 3 Axe

Moza AirCross 2, Stabilizator Gimbal pe 3 Axe

★★★★☆ Aspect elegant si ergonomic, oferind totodata actualizari de ultima ora in multe alte domenii fata de versiunea initiala, atat de mult incat MOZA AirCross 2 este practic un alt gimbal.

MOZA AirCross 2 are bratul cu motor asezat intr-un unghi care impiedica blocarea ecranului LCD pentru a permite o vizualizare mai clara a LCD-ului camerei in timpul functionarii.
Pentru a permite mai multa stabilitate camera este montata mai aproape de motorul tilt.

Dealtfel camera poate fi schimbata cu usurinta intre modurile de portret si peisaj datorita unui bracket dedicat.

Dispunand de un spatiu mai mare de montare a camerei, MOZA AirCross 2 este compatibil cu o gamă larga de camere si obiective. Tehnologia software avansata va permite sa configurati bratul de rulare al MOZA AirCross 2 de ambele parti, permitand montarea camerei din partea stangă sau dreapta, ceea ce ajuta la schimbarea centrului de greutate al rulmentului si facilitarea echilibrarii.

Gimbalul MOZA AirCross 2 accepta majoritatea camerelor mirrorless si DSLR de pana la 3.2 kg, inclusiv modele cu corp wide, cum ar fi Blackmagic Pocket 4K si cele cu prindere incorporata, cum ar fi Nikon D5.

Tehnologia integrata din aliaj de magneziu permite MOZA AirCross 2 sa ofere performante robuste la doar 950g si poate realiza fotografii cinematografice fara intrerupere cu o singura mana.

Click aici pentru a afla pretul pentru Moza AirCross 2, Stabilizator Gimbal pe 3 Axe

Pentru a nu re-echilibra gimbal-ul de fiecare data cand il porniti, Moza AirCross 2 dispune de o blocare manuală pe fiecare axă, care face echilibrarea camerei dvs. mai ușoară. O blocare separata pe fiecare axa blocheaza toate cele trei axe atunci cand opriti gimbalul pentru depozitare sau pentru a schimba bateriile si cand il alimentati se va pastra echilibrarea. Aceasta caracteristica va permite, de asemenea, sa va plimbati cu gimbalul fara ca axele si camera sa se miste tot timpul. Când ați terminat, o caracteristică de verificare a echilibrului va confirma pe ecranul OLED al cardanului dacă toate axele sunt echilibrate sau care trebuie ajustate si in ce directie.

O alta actualizare importanta este aspectul sursei de alimentare.
E dotat cu sistemul Moza Spark Power Supply System 2.0, care consta dintr-o baterie care are propriul port de incarcare USB, ceea ce inseamna ca puteti scoate bateria si sa o conectati direct la o sursa de alimentare fara a necesita un incarcator.

Moza AirCross 2 are mai multe moduri avansate de filmare accesibile prin apasarea unui buton de pe gimbal. Acestea includ time-lapse, mai multe moduri de follow, modul Inception si modul Sports Gear.
Aplicatia Moza inclusa pentru iOS / Android (descarcare gratuita) ofera functii creative suplimentare, printre care o functie de calcul AI care ajusteaza automat gimbalul prin selectarea parametrilor optimi in functie de incarcarea camerei.

Un alt aspect al reproiectarii este faptul ca camera este montata intr-un mod care lasa acces complet la usa bateriei si la cardul de memorie (pentru majoritatea camerelor), permitandu-va sa le schimbati fara a scoate camera. Controalele gimbalului includ o roata inteligenta personalizabila, o roata de apelare si un declansator inteligent care asigura controlul direct asupra functiilor selectate ale camerei, in timp ce un ecran OLED ofera o afisare intuitiva a starii gimbalului si a parametrilor camerei. Pe partea inferioara a manerului gimbalului se afla atat o gaura filetata de 1/4"-20, cat si una 3/8"-16 pentru fixarea unui mini trepied, maner extensibil sau alt accesoriu.

Moza AirCross 2, Stabilizator Gimbal pe 3 Axe
Moza AirCross 2, Stabilizator Gimbal pe 3 Axe
Click aici pentru a afla pretul pentru Moza AirCross 2, Stabilizator Gimbal pe 3 Axe

Caracteristici cheie

✓ Suporta majoritatea camerelor mirrorless si DSLR de până la 3.2 kg
✓ Brat motor unghiular pentru o vizualizare clara a afisajului camerei
✓ Camera este montata mai aproape de motorul de inclinare pentru o stabilitate sporita
✓ Comutabil intre modurile portret si peisaj atunci când utilizati parantezul dedicat inclus
✓ Sistem de blocare cu 3 zavoare pentru o echilibrare simplificata pas cu pas
✓ Timp de rulare de pana la 12 ore cu bateria inclusa
✓ Bateria are propriul port de incarcare si poate fi conectata direct la un incarcator USB
✓ Trei porturi CAN pentru accesorii precum motoarele iFocus-M
✓ Aplicatia iOS / Android Moza
✓ Functie de calcul AI-tuning automat
✓ Captura Time-Lapse, mai multe moduri de urmarire, modul Inception și modul Sports Gear
✓ Ecran OLED

Comenzile cardanului includ o roată inteligenta personalizabila, un disc rotativ si un declanșator inteligent care oferă control direct asupra anumitor funcții ale camerei, in timp ce ecranul OLED ofera o afisare intuitiva a starii cardanului si a parametrilor camerei. Pe partea de jos a manerului cardanului, exista atat o gaura de montare filetată de 1/4 "-20, cat și o gaura de 3/8" -16 pentru atasarea unui mini trepied, maner extensibil sau alt accesoriu.

Moza AirCross 2, Stabilizator Gimbal pe 3 Axe
Moza AirCross 2, Stabilizator Gimbal pe 3 Axe

Verdict:

✓ Configurare usoara cu functii inteligente
✓ Sistemul intuitiv de calcul AI poate calcula în mod eficient parametrii optimi pentru configurarea camerei.
✓ Design de blocare pe trei axe
✓ Vine in doua culori pentru a se potrivi stilului dvs. - Negru si Alb Alpin

★★★★☆ Moza a făcut cu adevărat o treabă excelentă, pretul putin cam mare iar Zhiyun tocmai s-a strecurat înainte.