NAS Qnap, TS-431P3, Gestionare usoara si sigura a fisierelor

NAS Qnap, TS-431P3, Gestionare usoara si sigura a fisierelor

★★★★★ Alimentat de Annapurna Labs Alpine AL-314, procesor quad-core 1,7 GHz, 2 GB RAM DDR3L, un port LAN de 1 GbE și un port LAN de 2,5 GbE, QNAP TS-431P3 are un port RJ45 de 2,5 GbE, oferind până la 2,5 ori Gigabit Ethernet regulat și permite redarea multimedia mai ușoară și utilizarea zilnică.  

NAS QNAP TS-431P3 asigură securitatea datelor, acceptând criptarea AES pe 256 de biți și diverse opțiuni de backup local / la distanță / cloud - inclusiv protecția instantanee care permite revenirea fișierelor și datelor la stări înregistrate anterior dacă sunt șterse, modificate sau afectate accidental prin malware.

Backup, acces și sincronizare a fișierelor în mai multe puncte

Caracteristici NAS QNAP TS-431P3:

✓ Conectivitate de 2,5 GbE pentru o utilizare zilnică mai ușoară și redare multimedia.
✓ Suportă containere LXC și Docker® pentru implementarea rapidă a serviciilor de aplicații pe diverse platforme.
✓ HBS face backup și sincronizează datele NAS la servere la distanță sau stocare în cloud, în timp ce QuDedup deduplică datele la sursă pentru a optimiza lățimea de bandă și utilizarea stocării.
✓ File Station centralizează fișierele NAS și cloud pentru acces ușor. Fișierele pot fi, de asemenea, ușor criptate pentru a proteja datele sensibile.
✓ Instantaneele înregistrează complet starea și datele sistemului. Dacă fișierele sunt șterse sau modificate din greșeală, acestea pot fi restaurate rapid la stările înregistrate anterior.
✓ Extindeți capacitatea de stocare TS-431P3 conectând carcasele de stocare din seria TR și TL.

Construiți o rețea de domiciliu mai rapidă cu QNAP

QNAP TS-431P3 include un port de 1 GbE și un port de 2,5 GbE pentru a oferi o experiență NAS mai ușoară și redare multimedia. Opțiunile suplimentare de conectare la rețea de la QNAP includ adaptoare USB 3.2 Gen 1 până la 5GbE (acceptă N-BASET / Multi-Gig), carduri QXG 5GbE PCIe și switch-uri QNAP QSW 10GbE. Toate aceste opțiuni permit utilizatorilor să-și revoluționeze rețeaua de domiciliu la un preț rentabil. QNAP TS-431P3 are trei porturi USB 3.2 Gen 1 care oferă performanțe remarcabile de multitasking.

Backup, acces și sincronizare a fișierelor în mai multe puncte

QNAP TS-431P3 acceptă protocoale de partajare a fișierelor (inclusiv SMB / CIFS, AFP și NFS) pentru dispozitivele Windows®, Mac® și Linux® / UNIX®. Împreună cu Qsync (un utilitar care transformă un NAS QNAP într-un centru de date securizat și de mare capacitate pentru sincronizarea fișierelor) orice fișier încărcat pe QNAP TS-431P3 devine disponibil pentru toate dispozitivele conectate (cum ar fi computerele, laptopurile și dispozitivele mobile).

Hybrid Backup Sync vă ajută să faceți backup / sincronizare a datelor de pe QNAP TS-431P3 la un alt NAS QNAP, server de la distanță sau stocare în cloud pentru recuperarea în caz de dezastru.

Tehnologia QuDedup îmbunătățește foarte mult eficiența copierii de rezervă multi-versiune la stocarea de destinație, optimizând în același timp utilizarea stocării.

Puteți instala instrumentul de extragere QuDedup pe computer și puteți restabili fișierele deduplicate la starea lor normală.

Tehnologia QuDedup

Protejați datele importante cu instantanee

Instantaneele ajută la protejarea datelor prin înregistrarea completă a stării și metadatelor sistemului NAS. Cu instantanee, utilizatorii pot restaura rapid fișierele în stări înregistrate anterior dacă fișierele sunt șterse sau modificate accidental sau dacă sistemul este compromis de malware. Instantaneele QNAP sunt bazate pe blocuri și înregistrează doar datele modificate. Acest lucru nu numai că economisește spațiu de stocare, dar reduce și timpul necesar copierii și restaurării datelor.

Protejați datele importante cu instantanee
Protejați datele importante cu instantanee

Preia controlul complet asupra stării sistemului NAS și a securității datelor

Centrul de notificări consolidează toate evenimentele și alertele sistemului QTS, oferind o soluție cu o singură aplicație pentru notificări. Consilierul de securitate recomandă acțiuni și setări pentru a îmbunătăți securitatea NAS QNAP TS-431P3.

Soluție cuprinzătoare de supraveghere pentru securitate 24/7

Surveillance Station are o interfață ușor de utilizat și acceptă peste 3.000 de camere IP. Cu un sistem extensibil de licențiere a canalelor camerei IP, utilizatorii pot construi un sistem cuprinzător de supraveghere pentru monitorizare în timp real, înregistrare și redare video și audio. Utilizatorii conștienți de buget pot, de asemenea, economisi bani pe camere folosind camere web USB pentru a înregistra imagini. Feedurile de supraveghere pot fi monitorizate oricând folosind aplicația Vmobile pe dispozitive mobile.

Extindeți funcționalitatea NAS cu Containere și aplicații

Container Station integrează tehnologiile de virtualizare ușoare LXC și Docker®, permițând utilizatorilor să găzduiască și să opereze aplicații containerizate direct pe QNAP TS-431P3. Cu multe aplicații populare și complet configurate disponibile de la Docker Hub® încorporat (inclusiv pentru automatizare și multimedia), QNAP TS-431P3 oferă utilizatorilor o gamă largă de funcții potențiale și capabilități de aplicații.

Extindeți funcționalitatea NAS cu Containere și aplicații
Extindeți funcționalitatea NAS cu Containere și aplicații

Gestionare ușoară a fotografiilor cu categorizarea automată a fotografiilor AI activată QuMagie

QuMagie vă aduce o nouă experiență de gestionare a fotografiilor. Prin integrarea unui algoritm de învățare profundă AI, QuMagie permite recunoașterea facială, identificarea obiectelor și etichetarea geografică a fotografiilor de pe NAS.

Fotografii similare sunt grupate împreună în albumele AI (adică, Oameni, lucruri și locuri). Alte caracteristici utile includ defilarea încorporată a cronologiei, copertele de foldere personalizabile și un instrument puternic de căutare, oferindu-vă soluția de gestionare și partajare a fotografiilor.


📊 Verdict:

★★★★★ Design
★★★★★ Conectivitate
★★★★★ Performante


Specificatii

Caracteristici generale

Procesor Quad Core 1.7 GHz
Memorie interna 2GB SO-DIMM DDR3L
Numar Hard disk-uri 4 x 3.5-inch SATA 6Gb/s, 3Gb/s
Porturi 1 x RJ-45 3 x USB 3.2 Gen 1 1 x Ethernet 2.5Gb
Retea 10/100/1000 10/100/1000/2500
Securitate Kensington Security Slot
Aplicatii Qsync
Dimensiuni (D x H x W) 169 × 102 × 219 mm
Hard disk-uri incluse Nu
Media server support File Station
Networking protocols FTP FTP / FXP w/ TLS/SSL SFTP TFTP
Racire 1 x 120 mm
Alimentare 100 - 240 V
Backup solutions HBS (Hybrid Backup Sync) QuDedup
Accesorii incluse User's Guide Cablu Ethernet Flat head screw x 12 (for 2.5" HDD) Flat head screw x 16 (for 3.5" HDD) Power adapter Power cable

MiniCenter

Ploiesti
Noutati din lumea tehnologiei, sfaturi si recenzii despre gadgeturi noi, telefoane noi, tablete, laptopuri, aplicatii. Mii de produse cu sfaturi, comanzi simplu si rapid de la magazinul tau preferat