PENTAX K-1 Mark II, noul standard al seriei K full-frame de 35 mm

Dezvoltat ca succesor al camerei SLR digitale cu cadru complet PENTAX K-1 de 35 mm (lansat în aprilie 2016), PENTAX K-1 Mark II a fost proiectat pentru a fi noul flagship al aclamatei game PENTAX din seria K.

Pe lângă calitatea remarcabilă a imaginii, acest model oferă o performanță excelentă a imaginii de foarte mare sensibilitate și o operabilitate mult îmbunătățită - factori importanți așteptați într-un model de top - pentru a se adapta la o gamă mai largă de subiecte și scene.

Prin cuplarea unei unități de accelerație nou încorporate cu motorul de imagistică PRIME IV, asigură o funcționare ireproșabilă, de mare viteză și o reducere excelentă a zgomotului, îmbunătățind calitatea imaginii și performanța imaginii de foarte mare sensibilitate.

De asemenea, camera PENTAX K-1 Mark II este echipată cu o serie de caracteristici și funcții concepute pentru a optimiza creativitatea și confortul operațional al fotografului, inclusiv un corp de încredere din aliaj de magneziu, cu construcție rezistentă la praf și la intemperii; un vizor optic cu un câmp vizual de aproape 100% pentru confirmarea subiectului în timp real; un sistem sofisticat de reducere a tremurului IBIS; și un monitor LCD de tip înclinat flexibil pentru a se adapta la diferite unghiuri de fotografiere.

Mecanism inovator pentru a înclina monitorul la orice unghi dorit de-a lungul axei optice

Cu scopul de a alinia linia vizuală a fotografului cu precizie cu axa optică a camerei, oferind în același timp o reglare flexibilă a unghiului, PENTAX a proiectat un monitor LCD ideal pentru seria K-1 prin crearea unui mecanism inovator care susține monitorul cu patru suporturi.

Acest monitor a atins două obiective dificile pe care monitoarele convenționale nu le-au atins: nicio abatere de la axa optică; și înclinare fără restricții în toate direcțiile, orizontal sau vertical. Puteți chiar să o înclinați până la un unghi de aproape 90 de grade pentru fotografii cu unghi mic și la nivelul taliei.