Router Wireless Gigabit ASUS RT-AC68U, 600+1300Mbps, 3 x Antene detasabile

Router Wireless Gigabit ASUS RT-AC68U, 600+1300Mbps, 3 x Antene detasabile

★★★★★ Routerul ASUS RT-AC68U poate atinge viteze de transfer dual band combinate de până la 1900 Mbps. Viteza de 1300 Mbps pe tehnologie 802.11ac în banda de 5 GHz oferă rate de transfer comparabile cu cele atinse în cazul conexiunilor Gigabit, în timp ce tehnologia Broadcom TurboQAM accelerează performanța conexiunii 802.11n în banda de 2.4 GHz de la 450 Mbps până la 600 Mbps, în cazul dispozitivelor compatibile.

Cel mai Rapid Router din Lume – Doar pentru Învingători
Router Wireless Gigabit ASUS RT-AC68U

Fiind echipat cu un procesor dual-core, routerul ASUS RT-AC68U face uitate carențele de performanță ce afectează alte router-ele. În concluzie, chiar și pe rețelele personale cele mai încărcate, transmiterea de conținut HD se realizează întotdeauna la cea mai bună calitate, latențele pentru jocurile online sau comunicații VoIP au permanent o valoare scăzută iar descărcările de fișiere nu sunt niciodată întrerupte.

Routerul ASUS RT-AC68U este echipat, de asemenea, cu două port-uri USB pentru partajarea de fișiere, imprimante și modem-uri 3G/4G, dar și un port USB 3.0 pentru viteze de transfer de până la 10 ori mai rapide decât USB 2.0.

ASUS AiCloud îți transformă rețeaua de acasă într-o soluție cloud personală pentru partajare și transmitere de conținut într-o manieră foarte facilă către smartphone-uri, PC-uri sau tablete. Funcția de sincronizare Router-la-Router îți permite să sincronizezi tot conținutul tău cu cel aflat pe alte dispozitive de stocare conectate la orice router ASUS compatibil pentru a ușura partajarea conținutului cu prietenii și familia!

Interfața grafică de utilizare ASUSWRT este foarte prietenoasă și te ajută să te bucuri pe deplin de întreaga funcționalitate a router-ului ASUS RT-AC68U, dispunând de funcțiile necesare unei robuste optimizări a rețelei. Procesul de setare în doar 30 de secunde și soluția foarte ușoară de administrare a traficului ajută chiar și utilizatorii mai puțin experimentați să se bucure pe deplin de funcțiile sofisticare oferite de către acest router, în timp ce utilizatorii cu experiență vor aprecia cu siguranță suportul IPv6, multiplele SSID-uri wireless suportate și accesul VPN securizat.

Router Wireless Gigabit ASUS RT-AC68U
Router Wireless Gigabit ASUS RT-AC68U

AiProtection cu Trend Micro™ pentru securitate avansată

Funcția AiProtection, ce încorporează o tehnologie de securitate foarte performantă, pe 3 planuri, dezvoltată de către Trend Micro™, face din RT-AC68U unul dintre cele mai sigure router-e disponibile pe piață. În afara faptului că oferă poate cele mai avansate elemente de control parental disponibile pe un router destinat publicului larg, acesta blochează adresele potențial periculoase și orice atac ce ar putea afecta integritatea sistemului vostru de lucru, și vă alertează în cazul în care un dispozitiv infectat cu viruși informatici este conectat la rețea. De asemenea, posibilele vulnerabilități, precum complexitatea parolelor și vulnerabilitățile sistemului de operare, sunt permanent monitorizate. În plus, AiProtection protejează chiar și dispozitivele Wi-Fi ce nu suportă instalarea unei aplicații de securitate, precum televizoarele inteligente, consolele de jocuri și dispozitivele inteligente de pe rețeaua voastră personală

AiProtection cu Trend Micro™ pentru securitate avansată

Suport pentru NVIDIA GameStream

Router-ul tău va deveni o sursă și mai mare de divertisment, deoarece poate acum transmite jocurile tale favorite de pe PC către soluția portabilă NVIDIA SHIELD, astfel încât te vei putea juca oriunde în casă cu ajutorul tehnologie ultra-rapide și foarte fiabile NVIDIA GameStream.

Router-ele ASUS permit transmiterea fără întârzieri și la un nivel ridicat de performanță a semnalului video de la un PC ce include o soluție GeForce GTX sau de la un sistem de gaming în cloud NVIDIA GRID. Pentru mai multe informații, vizitați www.nvidia.com/gamestream.

Router Wireless Gigabit ASUS RT-AC68U

Cea mai rapidă interfață Wi-Fi AC din lume, cu tehnologie TurboQAM

Incorporând tehnologie Wi-Fi de a 5-a generație (5G Wi-Fi), noul chipset 802.11ac îi permite router-ului ASUS RT-AC68U să atingă viteze foarte mari de transfer prin intermediul rețelei wireless, comparabile cu cele oferite de interfețele Gigabit. Routerul ASUS RT-AC68U utilizează tehnologia TurboQAM pentru a îmbunătăți și mai mult performanțele rețelelor 2.4G Wi-Fi. Pe frecvența de 2.4 GHz este cu 33% mai rapid decât router-ele wireless-N900 standard, atingând 600 Mbps, în timp ce pe frecvența de 5 GHz atinge o valoare impresionantă de 1300 Mbps – de trei ori mai mare decât ratele de transfer 802.11n. În concluzie, rata de transfer wireless combinată este un năucitor 1900 Mbps!

*Pentru a obține cea mai bună performanță, este necesară utilizarea router-ului ASUS RT-AC68U împreună cu placa wireless ASUS PCE-AC68.

Performanță ridicată cu ajutorul procesorului dual-core

Routerul ASUS RT-AC68U este echipat cu un procesor dual-core ce elimină carențele de performanță ce afectează alte router-ele. În concluzie, chiar și pe rețelele personale cele mai încărcate, transmiterea de conținut HD se realizează întotdeauna la cea mai bună calitate, latențele pentru jocurile online sau comunicații VoIP au permanent o valoare scăzută iar descărcările de fișiere nu sunt niciodată întrerupte.

Router Wireless Gigabit ASUS RT-AC68U

Ai Radar îmbunătățește performanța Wi-Fi

ASUS Ai Radar oferă o putere mai mare dispozitivelor wireless într-un mod inteligent utilizând tehnologia 802.11ac de formare a undelor, amplificare de mare putere și soluția exclusivă ASUS RF pentru reglajul fin al frecvențelor. Toate acestea permit o acoperire extinsă, creșterea dinamică a ratelor de transfer de date și o stabilitate superioară.

Router Wireless Gigabit ASUS RT-AC68U

Conectivitate dual-band pentru divertisment fără întreruperi

Funcționând concomitent pe frecvențele de 2.4 GHz și 5 Ghz și oferind viteze de transfer de până la 600Mbps și respectiv 1300Mbps, routerul ASUS RT-AC686U ajunge la o viteză totală de 1900Mbps, fiind în același timp și foarte stabil. Puteți folosi banda de 2.4 Ghz pentru a naviga pe Internet sau a descărca fișiere, și în același timp puteți face streaming de conținut HD sau puteți permite accesul altor aplicații ce necesită o viteză mai mare pe banda de 5 GHz, mai liberă.

Router Wireless Gigabit ASUS RT-AC68U
Router Wireless Gigabit ASUS RT-AC68U

Viteze și versatilitate extinsă a interfețelor USB

Interfața SuperSpeed USB 3.0 permite transferul de date de 10X mai rapid decât varianta USB 2.0. Cele două port-uri USB fac din Routerul ASUS RT-AC68U dispozitivul perfect pentru partajarea de fișiere, conținut multimedia și accesul la rețele 3G/4G, în timp ce aplicația ASUS AiDisk face posibil accesul la distanță și transmiterea de conținut către o gamă largă de dispozitive compatibile. Spre deosebire de alte routere, în cazul cărora port-urile USB sunt foarte înghesuite, ambele port-uri USB instalate pe modelul ASUS RT-AC68U sunt plasate la distante egale, pentru acces foarte rapid și ușor în orice moment.

Router Wireless Gigabit ASUS RT-AC68U
Router Wireless Gigabit ASUS RT-AC68U

Opțiuni robuste de control și optimizare cu ASUSWRT

Procesele de setare, monitorizare și control al aplicațiilor de rețea devin mult mai ușoare și prietenoase cu ajutorul interfeței grafice de utilizare ASUSWRT. În plus față de funcțiile de setare în 30 de secunde, detectarea dispozitivelor multiple și opțiunile de control foarte flexibile, ce te ajută să optimizezi performanța rețelei, această aplicație a fost actualizată și oferă acum și posibilitatea scanării rapide a dispozitivelor de stocare USB conectate la router, pentru a verifica integritatea datelor și starea sistemului de stocare. Soluția dual WAN permite conectarea router-ului la doi furnizori de servicii Internet diferiți, în timp ce sistemul de echilibrare a cerințelor rețelei și de revenire în caz de eroare oferă un nivel superior de fiabilitate, asigurând practic conexiunea permanentă la Internet.

Te joci foarte mult pe Internet, sau urmărești clipuri video? Indiferent care ar fi activitatea ta favorită, routerul ASUS RT-AC68U respectă standardele Quality of Service (QoS) ce îți permit să selectezi lățimea de bandă alocată absolut oricărei sarcini. În plus, soluția de monitorizare a traficului îți permite să verifici datele de trafic cu ajutorul unei interfețe grafice foarte intuitive.

Router Wireless Gigabit ASUS RT-AC68U
Router Wireless Gigabit ASUS RT-AC68U

Proces de setare rapid, în 3 pași

Folosește-ți smartphone-ul, tableta sau PC-ul pentru a seta rapid și ușor router-ul tău ASUS în mai puțin de 30 de secunde și doar în 3 pași foarte simplii. Conectează cablurile la router, deschide un navigator Internet, și urmează pașii ghidului de setare pentru a putea accesa Internet-ul aproape instantaneu.

Router Wireless Gigabit ASUS RT-AC68U

ASUS AiCloud – Lumea ta la îndemână

ASUS AiCloud te ajută să ai în permanență datele tale la îndemână, indiferent unde te-ai afla, atâta timp cât poți accesa o conexiune Internet. Acesta conectează rețeaua ta personală cu serviciul favorit de stocare de date pe Internet* și îți permite să o accesezi prin intermediul aplicației mobile AiCloud pe telefonul său inteligent cu sistem de operare iOS sau Android, sau chiar prin intermediul unui URL personalizat în orice navigator Internet. În plus, noua funcție de sincronizare Router-la-Router îți permite să sincronizezi tot conținutul tău cu cel aflat pe alte dispozitive de stocare conectate la orice router ASUS compatibil – la fel de simplu ca și cum ai selecta un dosar pentru sincronizare. Partajarea conținutului cu prietenii și familia este acum mai ușoară ca niciodată!

Router Wireless Gigabit ASUS RT-AC68U

Multitasking online de până la 300.000 sesiuni de date

Suport pentru o bandă masivă de date, de până la 300.000 de sesiuni, ceea ce înseamnă că routerul ASUS RT-AC68U are de 20x mai multă capacitate de transfer în rețea față de alte routere convenționale, pentru o un regim de funcționare performant și fără întreruperi.

Router Wireless Gigabit ASUS RT-AC68U

Descarcă și transmite conținut oriunde

Aplicația Download Master și server-ul media încorporat vă permit să descărcați și să redați fișierele multimedia stocate pe un dispozitiv de stocare USB atașat router-ului sau pe o gamă largă de dispozitive compatibile, cum ar fi PC-uri, tablete, console PS3 sau Xbox și televizoare inteligente. Download Master poate descărca fișierele chiar și atunci când PC-ul este oprit, și îți permite să administrezi și să monitorizezi starea sesiunilor de descărcare de la distanță.

Router Wireless Gigabit ASUS RT-AC68U

Suport pentru servere VPN

Setați cu ușurință un server VPN pentru a accesa Internetul și datele voastre – indiferent unde ați fi. Dotat cu sistem de criptare MPPE, transmisiunile de date vor rămâne permanent sigure și confidențiale.

Router Wireless Gigabit ASUS RT-AC68U

Rețele Wi-Fi discrete și sigure prin Guest Access

Routerul ASUS RT-AC68U suportă până la trei rețelele wireless separate în banda de 2.4 GHz și trei în banda de 5 Ghz, astfel încât poți seta cu ușurință limite de acces cu ajutorul opțiunilor de control foarte avansate, ce includ de asemenea setări de control parental.

Aplicația ASUS Router

Controlează-ți Rețeau de Oriunde te-ai Afla

În lumea noastră din ce în ce mai mobilă, posibilitatea controlării rețelei personale prin intermediul unei aplicații a devenit mai importantă ca niciodată. Noua aplicație ASUS Router a fost concepută în mod special pentru a fi atât robustă cât și foarte intuitivă, permițându-vă să setați router-ul, să administrați traficul în rețea, să diagnosticați posibilele probleme legate de conectivitate și chiar și să instalați cele mai recente actualizări de firmware, toate acestea fără a trebui să vă porniți PC-ul.

Router Wireless Gigabit ASUS RT-AC68U

Afla mai multe: Router Wireless Gigabit ASUS RT-AC68U
emag: 👉 https://bit.ly/2VLyAoB
evomag: 👉 https://bit.ly/3tIqIki
altex: 👉  https://bit.ly/3hCYRgv  ❤
pcgarage: 👉 https://bit.ly/3zfGPqs

Caracteristici tehnice

Tip produsRouter
Viteza Wi-Fi (Mbps)600 + 1300
Frecventa (GHz)2.4 - 5
StandardeIEEE 802.11 ac, IEEE 802.11a, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n
ManagementUPnP, IGMP v1/v2/v3, DNS Proxy, DHCP, Client NTP, DDNS, Port Triger, Repetor Universal, Jurnal Sistem
Securitate64-bit WEP, 128-bit WEP, WPA2-PSK, WPA-PSK, WPA-Enterprise , WPA2-Enterprise , Suport WPS
FirewallDetectie intruziuni SPI, Protectie DoS
Porturi4 x LAN, 1 x WAN
Viteza Ethernet (Mbps)10/100/1000
USB 2.01
USB 3.01

Informatii suplimentare

ProcesorDual Core
Activitate LEDPWR x 1, Wi-Fi x 2, LAN x 4, WAN x 1, USB x 2
Antena3 antene externe
DNSDNS Proxy
DHCPDa
VPNIPSec Pass-Throuth; PPTP Pass-Through; L2TP Pass-Through; Server PPTP; Server OpenVPN; Client PPTP; Client L2TP; Client OpenVPN
FacilitatiDownload master; Server media; QoS; Retea Guest; Server Imprimanta; Server fisiere; Server VPN PPTP; Cartografiere retea; Monitorizare trafic
Functii / OptiuniPartajare conexiune 3G/4G, AiCloud, Server imprimanta, Download Master, AiDisK, SSID-uri multiple, Control Parental
Alte detaliiButon WPS, Buton resetare, Buton pornire, Wireless pornit/oprit
Continut pachetCablu RJ-45, Adaptor alimentare, Ghid instalare, CD suport

📊 Verdict:
★★★★★ Design
★★★★★ Conectivitate
★★★★★ Performante