Seagate IronWolf NAS, proiectat pentru a oferi performanta

★★★★★ IronWolf este la un alt nivel, proiectat pentru a oferi performanta, fiabilitate si incredere 24×7 in solutii de stocare RAID cu mai multe locatii si mai multi utilizatori.

Seagate intelege provocarile odata cu nevoia clientilor de stocare a datelor, si a dezvoltat hard disk-urile pentru NAS (Network Attached Storage) IronWolf, pentru a va ajuta sa va atingeti obiectivele.

Seagate IronWolf NAS: Viteza, stocare, rezistenta 24x7, 7200rpm, 256 MB cache Video

HDD Seagate IronWolf NAS 8TB, 7200rpm, 256 MB cache, SATA-III

Construit pentru performanta

Hard disk-urile IronWolf de 8 TB si mai mari sunt echipate cu senzori RV pentru a mentine o performanta ridicata in sistemele NAS cu mai multe bay-uri. Unitatile IronWolf Pro vin echipate cu senzori care detecteaza si tin sub control vibratiile cauzate de rotatii.

Seagate IronWolf NAS: Viteza, stocare, rezistenta 24x7, 7200rpm, 256 MB cache, SATA-III

Gestionati integritatea HardDisk-ului

IronWolf Health Management (IHM) imbunatateste fiabilitatea generala a sistemului prin optiunile de prevenire, interventie si recuperare. Cand hard-disk-urile IronWolf sau IronWolf Pro sunt integrate in sisteme NAS compatibile, fiabilitatea generala a sistemului creste datorita monitorizarii constante a starii acestora.

Fii mereu productiv cu ajutorul tehnologiei AgileArray

IronWolf este optimizat pentru sistemele NAS cu ajutorul tehnologiei unice AgileArray, care ajuta la viteza de raspuns a sistemului si la un nivel optim de fiabilitate. Aceasta contribuie la imbunatatirea performantelor pentru schimb de fisiere, backup si medii cloud private.

In plus, AgileArray echilibreaza drive-ul prin utilizarea senzorilor dual-plane si RV, optimizezaza matricea RAID pentru o performanta crescuta si contribuie la un management avansat al consumului de energie electrica.
Seagate IronWolf NAS: Viteza, stocare, rezistenta 24x7, 7200rpm, 256 MB cache, SATA-III

Protectie a datelor neegalata

Protectie a datelor fara egal cu serviciile de recuperare a datelor de salvare de 3 ani incluse, ajutand la protejarea datelor video importante cu recuperarea datelor folosind serviciile interne Seagate.


📊 Verdict: Seagate IronWolf NAS

★★★★★ Design
★★★★★ Conectivitate
★★★★★ Performante