NAS Synology DS923+, 4-Bay, AMD RyzenTM R1600 2.6GHz, 4GB DDR4

Solutie de stocare NAS Synology DS923+, 4-Bay, AMD RyzenTM R1600 2.6GHz

★★★★★ Synology DS923+ este o solutie de stocare NAS (Network Attached Storage) usor de folosit, cu o capacitate de stocare extinsa si o viteza rapida. Acesta este dotat cu un procesor AMD RyzenTM R1600 2.6GHz si 4GB DDR4.

De asemenea ofera pana la 108TB de capacitate de stocare cu ajutorul a 4 bay-uri. Foloseste procesorul AMD RyzenTM R1600 2.6GHz care este performant si eficient din punct de vedere energetic, ducand la un consum redus de energie si suporta caracteristici avansate precum transcodare video 4K si streaming media.

NAS SynologyDS923+ suporta mai multe sisteme de fisiere, inclusiv ext4, Btrfs si HFS+, ceea ce face ca aceasta solutie sa fie compatibila cu majoritatea dispozitivelor si sistemelor de operare.

NAS Synology DS923+, 4-Bay, AMD RyzenTM R1600 2.6GHz, 4GB DDR4

Cu ajutorul aplicatiilor Synology DiskStation Manager (DSM), Synology DS923+ ofera o gama larga de servicii de stocare, precum NAS si cloud personal, backup si replicare, streaming media si control parental. Aceasta solutie NAS poate fi folosita si pentru a crea o platforma de web hosting, pentru a deservi mai multe site-uri web si aplicatii.

Network Attached Storage Synology DiskStation DS923+ cu procesor AMD RyzenTM R1600 2.6GHz, 4-bay, 4GB DDR4

Duceti gestionarea datelor la nivelul urmator

NAS Synology DS923+, solutie de stocare care va ajuta sa stocati si sa consolidati datele digitale de un computer sau smartphone.


Functionalitate puternica intr-un pachet minuscul, cu spatiu pentru 10GbE si doua unitati NVMe.

Consolidare si partajare

Stocati si organizati in mod flexibil 50 TB de date, apoi partajati-le cu oricine.

Pastrati-va datele in siguranta

Hardware si software concepute pentru a va proteja datele - de incredere pentru milioane de oameni.

Depozitarea care se potriveste nevoilor dumneavoastra

Datele dvs. sunt imprastiate pe unitati externe si conturi de cloud public? Cu NAS Synology DS923+, va puteti consolida datele cu peste 50 TB in 4 bay-uri.

NAS Synology DS923+, 4-Bay, AMD RyzenTM R1600 2.6GHz, 4GB DDR4

Performanta de care aveti nevoie

Reduceti timpii de transfer cu NAS Synology DS923+, conceput pentru a va accelera sarcinile de lucru. Adaugati cu usurinta retele mai rapide si unitati NVMe pentru a creste si mai mult performanta.

NAS Synology DS923+, 4-Bay, AMD RyzenTM R1600 2.6GHz, 4GB DDR4

Stocati, partajati si protejati

Gestionati toate documentele, fotografiile si alte fisiere, faceti copii de rezerva pentru aplicatii si dispozitive si protejati-va bunurile fizice cu ajutorul supravegherii video profesionale.

Private cloud storage

Accesati fisierele de pe toate dispozitivele dvs. si protejati-le cu versiuni inteligente. Gestionati, partajati si sincronizati datele dvs. intre locatii.

Un cloud privat pentru toate dispozitivele dvs.

Implementati fara efort propriul dvs. cloud personal cu solutia de cloud privat Synology. Simplificati accesul la fisiere si consolidati gestionarea datelor pentru a beneficia de o partajare mai usoara a fisierelor si de colaborare.

Gestionare profesionala a fotografiilor

Efectuati in mod eficient copii de rezerva si organizati fotografii si videoclipuri cu instrumente de gestionare pentru utilizatorii incepatori si profesionisti deopotriva.

Organizati-va automat continutul in albume si creati linkuri de partajare securizate pentru a partaja fisiere cu familia, prietenii sau clientii.
NAS Synology DS923+, 4-Bay, AMD RyzenTM R1600 2.6GHz, 4GB DDR4

Sincronizarea fisierelor si folderelor intre site-uri

Sincronizarea fisierelor de la un site la altul permite colaboratorilor sa sincronizeze fisiere sau foldere individuale intre dispozitivele Synology, fie ca se afla acasa, la un alt birou sau in intreaga lume. Combinati accesul convenabil cu proprietatea de 100% asupra datelor.

Partajati datele cu puterea cloud-ului

Reduceti amprenta de stocare la fata locului si beneficiati de vitezele retelei de centre de date cu ajutorul tehnologiei cloud hibride.

Configurati Hybrid Share Folders pentru a stoca eficient datele reci in cloud, pastrand in acelasi timp fisierele accesate frecvent in memoria cache locala pe NAS Synology DS923+ si accesibile la viteze LAN.
NAS Synology DS923+, 4-Bay, AMD RyzenTM R1600 2.6GHz, 4GB DDR4

Backup pe mai multe layere

Efectuati copii de rezerva pentru fisiere, foldere, dispozitive fizice, masini virtuale si aplicatii SaaS cu solutii gratuite si protejati-va NAS-ul cu ajutorul tehnologiilor integrate.

NAS Synology DS923+, 4-Bay, AMD RyzenTM R1600 2.6GHz, 4GB DDR4

Centralizati-va solutia de backup si recuperare

Consolidati si automatizati sarcinile de backup pentru PC-uri, servere de fisiere, masini virtuale, aplicatii SaaS si multe altele cu Active Backup Suite. Administrati copiile de rezerva ale dispozitivelor de la distanta prin intermediul unui portal centralizat si restaurati rapid fisiere specifice sau dispozitive intregi pentru a va mentine afacerea in functiune.

Profitati de solutiile integrate de backup de la distanta concepute pentru a va proteja datele cu configuratii de backup 3-2-1 fara intreruperi.

Efectuati copii de rezerva complete ale sistemului cu Synology

Protejati toate datele, aplicatiile si configuratiile de pe sistemele Synology cu backup-uri programate complete pe servere locale si la distanta, unitati externe sau destinatii de stocare in cloud, inclusiv Synology C2 Storage.

Protejati folderele si LUN-urile cu instantanee

Configurati instantanee eficiente point-in-time ale folderelor partajate si LUN-urilor la intervale de timp de pana la 5 minute.

Permiteti utilizatorilor sa restaureze cu usurinta versiuni anterioare ale fisierelor fara asistenta, sa recupereze rapid VM-uri si sa copieze instantanee pe un alt server pentru a beneficia de failover rapid al stocarii.

NAS Synology DS923+, 4-Bay, AMD RyzenTM R1600 2.6GHz, 4GB DDR4

Supraveghere inteligenta

Transformati-va dispozitivul Synology intr-un sistem de gestionare video complet pentru o gama larga de camere IP compatibile.

Statie de supraveghere Synology

Protejarea afacerii dvs. nu a fost niciodata mai usoara cu gestionarea video centralizata, suport pentru peste 8.300 de modele de camere IP, precum si monitorizarea si redarea de la distanta a inregistrarilor. Sistemul de management al supravegherii Synology ofera toate instrumentele de care aveti nevoie pentru monitorizare live, alerte, investigatii, management si backup.

NAS Synology DS923+, 4-Bay, AMD RyzenTM R1600 2.6GHz, 4GB DDR4

Inregistrare dubla

C2 Surveillance va permite sa pastrati accesul la imaginile de supraveghere daca serverul de inregistrare este dezactivat, inregistrand atat pe serverul dvs. local, cat si in cloud-ul C2.

Criptarea end-to-end protejeaza fluxurile impotriva accesului neautorizat, in timp ce inregistrarea cu latenta redusa va permite sa revedeti ultimele cateva secunde cruciale inainte ca serverul de inregistrare sa fie pierdut.

NAS Synology DS923+, 4-Bay, AMD RyzenTM R1600 2.6GHz, 4GB DDR4
NAS Synology DS923+, 4-Bay, AMD RyzenTM R1600 2.6GHz, 4GB DDR4


📊 Verdict:

★★★★★ Design
★★★★★ Conectivitate
★★★★★ Performante

NAS Synology DS923+, 4-Bay, AMD RyzenTM R1600 2.6GHz, 4GB DDR4

MiniCenter

Ploiesti
Noutati din lumea tehnologiei, sfaturi si recenzii despre gadgeturi noi, telefoane noi, tablete, laptopuri, aplicatii. Mii de produse cu sfaturi, comanzi simplu si rapid de la magazinul tau preferat