Soundbar BOSE 900, Cea mai captivanta bara de sunet

Soundbar BOSE 900, Cea mai captivanta bara de sunet

★★★★★ Sunetul oferit de Soundbar BOSE 900 ofera o experienta audio unica, imersiva si captivanta. Acest model are un design elegant (negru sau alb) cu un profil subtire si usor de integrat in orice decor.

Sunetul este puternic si clar al Soundbar BOSE 900 cu un raspuns impresionant si o calitate deosebita. Acest Soundbar este echipat cu Wi-Fi, Bluetooth si HDMI eARC, permite conectarea la aplicatii de streaming si dispune de modul Dolby Atmos, care va ofera un sunet 3D, realist si captivant.


Acest model va ofera un sunet excelent pentru film, muzica si jocuri, experienta audio fiind una cu adevarat unica.

Bose Soundbar 900 este un echipament de sunet de vârf ce oferă o gamă completă de opțiuni de sunet, o alegere excelentă cu o mulțime de funcții.

Conexiunea Wi-Fi vă permite să transmiteți muzică fără fir de pe un telefon mobil, laptop sau tabletă la Soundbar BOSE 900.

Conexiunea Bluetooth vă permite să vă conectați la dispozitive compatibile, cum ar fi telefoane mobile și tablete, pentru streaming audio fără fir.

HDMI eARC va permite redarea audio de înaltă rezoluție din surse compatibile. Dolby Atmos oferă sunet captivant cu sunet surround virtual.
În plus, Bose Soundbar 900 acceptă trecerea 4K pentru a vă asigura că sursele dvs. 4K sunt afișate la cea mai înaltă calitate.


Bose Smart Soundbar 900 cu Dolby Atmos® adauga un strat de realism pe care nicio alta bara de sunet nu poate fi duplicat.

Bose cu tehnologiile exclusive ridica tot continutul, separand instrumentele, dialogurile si efectele si plasandu-le in parti discrete ale unei incaperi – extrem de stanga, extrem de dreapta, deasupra capului.

Tone de tehnologie, frumos ambalate

Un aranjament cu sapte difuzoare este pozitionat cu precizie, inclusiv doua traductoare noi si care ajuta la furnizarea sunetului de la difuzoarele de sus.

Acest lucru functioneaza impreuna cu tehnologia PhaseGuide pentru a transmite un sunet multidirectional catre zone distincte din camera, dandu-va senzatia ca ceea ce auziti vine din locuri din afara difuzorului.

Ce este mai exact Dolby Atmos®?

Este o tehnologie care permite artistilor si creatorilor de continut sa plaseze fiecare voce, instrument si sunet in propriul spatiu, creand o experienta spatiala cu efecte de suprafata realiste.

Te afli in mijlocul tuturor, chiar in camera ta de zi, bucurandu-te de varful divertismentului de acasa.

Cand nu exista continut Dolby Atmos, cum ar fi stereo sau 5.1, tehnologia Bose TrueSpace™ preia experienta verticala, remixand semnalele pentru a adauga „inaltime” fara a adauga un difuzor de tavan, creand aceeasi experienta de sunet captivanta.

Alexa si Google Assistant

ai posibilitatea de-a controla intregul divertisment, iti poti gestiona ziua si poti obtine informatii doar folosind vocea. Microfoanele care resping zgomotul lucreaza impreuna pentru a asculta comanda dvs. in toate directiile, astfel incat sa va auda chiar si atunci cand muzica dvs. este redata tare. Si numai cu Alexa, puteti chiar sa efectuati si sa preluati apeluri catre produsele inteligente Bose, produsele Amazon Echo si oricine din lista dvs. de contacte - maini libere, telefon liber si gratuit.

Tehnologia exclusiva Bose Voice4Video™

Extinde capacitatile vocale Alexa, cum nu o poate face nicio alta bara de sunet.

Pe langa controlul Smart Soundbar 900, puteti porni si controla televizorul, cablul sau satelitul doar prin voce. O singura intrebare lui Alexa si poti sari la postul tau preferat, chiar daca televizorul tau era pe o alta intrare.

Aplicatia Bose Music

Configurati cu usurinta bara de sunet, alegeti asistentul vocal, rulati sistemul de calibrare audio ADAPTiQ, grupati produse pentru casa inteligenta compatibile si multe altele.

Conexiune unica

Alegeti fie conexiunea HDMI™-eARC, fie conexiunea audio optica (ambele cabluri furnizate).

Tehnologia ADAPTiQ

Calibrarea camerei audio ADAPTiQ regleaza fin sunetul sistemului special pentru camera dvs.

Bose SimpleSync

Utilizati pentru a va conecta cu anumite casti si difuzoare Bluetooth Bose.


📊 Verdict: Soundbar BOSE 900

★★★★★ Design
★★★★★ Conectivitate
★★★★★ PerformanteSunet cu Soundbar BOSE 900, Wi-Fi, Bluetooth, HDMI eARC, Dolby Atmos, negru

MiniCenter

Ploiesti
Noutati din lumea tehnologiei, sfaturi si recenzii despre gadgeturi noi, telefoane noi, tablete, laptopuri, aplicatii. Mii de produse cu sfaturi, comanzi simplu si rapid de la magazinul tau preferat