Acces point wireless Ubiquiti UniFi UAP-AC-PRO, AC1750 (1300/450Mbps), 3x3 MIMO

Acces point wireless Ubiquiti UniFi UAP-AC-PRO, AC1750 (1300/450Mbps), 3x3 MIMO

★★★★★ Acess Point Ubiquiti UAP-AC-PRO, 2xWAN Gigabit, 2 antene interne x 3dBi, AC1750 (1300/450Mbps), 3x3 MIMO, kit montare tavan inclus, 122 m.

Ubiquiti UniFi UAP-AC-PRO - Tehnologie revolutionara Ubiquiti intr-o editie noua

Punctul de acces versatil UAP-AC-PRO asigura o performanta maxima retelelor fara fir. Datorita carcasei impermeabile poate fi folosit atat in interiorul cat si in exteriorul cladirilor.

UAP-AC-PRO este o solutie inovatoare Ubiquiti care aplica posibilitatile tehnologiei 802.11ac si designul industrial sofisticat. Punctul de acces suporta dual band si tehnologia 3x3 MIMO la 5 si 2,4 GHz. Datorita rezistentei la conditiile meteo nefavorabile poate fi folosit atat in interiorul cat si in exteriorul cladirilor. Dispozitivul este oferit in cadrul seriei emblematice a producatorului - UniFi.

Ubiquiti UniFi UAP-AC-PRO - Tehnologie revolutionara Ubiquiti intr-o editie noua

Dual Band si viteza de pana la 5x mai mare

UAP-AC-PRO este unul dintre cele mai rapide puncte de acces oferite de Ubiquiti. Acesta permite atingerea unei viteze de pana la 450 Mbps la o frecventa de 2,4 GHz si 1300 Mbps la 5 GHz. Modelul - la fel ca si toate solutiile din seria UniFi - poate fi alimentat cu ajutorul unui adaptor de curent alternativ dedicat sau a comutatoarelor standard PoE.Ubiquiti UniFi UAP-AC-PRO - Tehnologie revolutionara Ubiquiti intr-o editie noua

Domeniu de utilizare

Datorita versalitatii si scalabilitatii oferite UAP AC PRO poate fi folosit in orice mediu care necesita retele fara fir de cea mai inalta performanta - de la cele mici la cele complexe.

Calitate care anticipeaza nevoile tale

Produsele din seria UniFi fac posibila obtinerea unei calitati inalte a conexiunii pentru mai multi utilizatori de retea simultan. Acestea se disting printr-o instalare usoara. Se potrivesc cu spatiul in care vor fi utilizate.


📊 Verdict: Ubiquiti UniFi UAP-AC-PRO

★★★★★ Design
★★★★★ Conectivitate
★★★★★ PerformanteSpecificatii

Caracteristici generale

Standard WI-FI 802.11 a/b/g/n/ac
Frecventa (GHz) 2.4 - 5
Porturi 1 x USB 2.0 2 x RJ-45
Rata de transfer (Mbps) 1300
Antena 3 x antena interna
Securitate WPA, WPA2 AES Support WPA-TKIP WEP
Alimentare PoE 48V / 0.5A
Moduri de operare Wireless Access Point
Greutate 350 g

Va recomandam si: Router Ubiquiti Networks Dream, Wi-Fi 6, Bandă dublă (2.4 GHz/ 5 GHz), Ethernet LAN

Router Ubiquiti Networks Dream, Wi-Fi 6, Bandă dublă (2.4 GHz/ 5 GHz), Ethernet LAN

MiniCenter

Ploiesti
Noutati din lumea tehnologiei, sfaturi si recenzii despre gadgeturi noi, telefoane noi, tablete, laptopuri, aplicatii. Mii de produse cu sfaturi, comanzi simplu si rapid de la magazinul tau preferat