Imprimanta laser monocrom Xerox Phaser 3020, Performanta si capacitate mare de lucru

Imprimanta laser monocrom Xerox Phaser 3020, Performanta si capacitate mare de lucru

★★★★☆ Imprimanta laser monocrom Xerox Phaser 3020 ofera o viteza de imprimare de pana la 20 de pagini pe minut si functioneaza cu un singur cartus all-in-one care este usor de inlocuit minimizand timpul necesar inlocuirii acestora.

Imprimanta Xerox Phaser 3020 poate tipari cu rezolutie de pana la 1200x1200 dpi si are un ciclu lunar maxim de 15.000 de pagini. Aparatul este dotat cu conexiune USB si Wi-Fi, iar software-ul inclus permite conectarea la sisteme de operare precum Windows, Mac OS si Linux.

Optional, aceasta imprimanta poate fi configurata cu un modul de scanare de documente pentru a face fotocopii sau pentru a trimite documente prin e-mail.

Imprimanta Xerox Phaser 3020 cu design ultra-compact este special conceputa pentru utilizatorii individuali iar configurarea este rapida si utilizarea de zi cu zi e foarte simpla.

Xerox Phaser 3020 functioneaza cu un singur cartus all-in-one care este usor de inlocuit minimizand timpul necesar inlocuirii acestora.

Wi-Fi Direct

Telefoanele mobile, tabletele si laptopurile se pot conecta acum in siguranta direct la imprimanta, chiar in absenta unei retele wireless existente.

Textele si elementele grafice imprimate la rezolutii de pana la 1200 x 1200 dpi cu calitate imbunatatita a imaginii contribuie la impactul vizual semnificativ al documentelor importante.
Putere sporita.

Imprimanta Xerox Phaser 3020 este dotat cu procesorul de 600 MHz si  o memorie de 128 MB care va ajuta sa printati orice proiect dificil in conditii de eficienta, rapiditate si eficacitate.

📊 Verdict: Xerox Phaser 3020

★★★★★ Design
★★★★ Conectivitate : Lipsa port retea (LAN)
★★★★★ Performante

MiniCenter

Ploiesti
Noutati din lumea tehnologiei, sfaturi si recenzii despre gadgeturi noi, telefoane noi, tablete, laptopuri, aplicatii. Mii de produse cu sfaturi, comanzi simplu si rapid de la magazinul tau preferat