Aparat foto Mirrorless Sony Alpha A7III » Perfectiune, Tot ce aveti nevoie

Aparat foto Mirrorless Sony Alpha A7III - Perfectiune, Tot ce aveti nevoie

★★★★★ Aparat foto Mirrorless Sony Alpha A7III, 24.2 MP, Full-Frame, Body, E-Mount, 4K HDR, 4D Focus, Wi-Fi, NFC, ISO 100-51200.

Momente de neiuitat cu camera Sony Alpha A7 III, cu senzor CMOS Full-Frame cu retroiluminare si alte inovatii in imagistica, viteza mare de raspuns, usurinta in utilizare si durabilitate, pentru toate nevoile de fotografiere.


Aparat foto Mirrorless Sony Alpha A7III - video

Cu o capacitate extraordinara de inregistrare a imaginilor si performante de mare viteza intr-un corp compact, modelul Sony Alpha A7 III va ofera puterea, precizia si flexibilitatea de a surprinde momente unice, asa cum doriti.

Aparat foto Mirrorless Sony Alpha A7III

Redarea scenelor cu detalii realiste

Un senzor de imagine cu retroiluminare recent dezvoltat si un sistem evoluat de procesare a imaginilor satisfac diverse cerinte de fotografiere cu capacitati de inregistrare a imaginilor de inalta calitate la care v-ati astepta doar de la o camera cu cadru intreg.


Cea mai noua tehnologie atinge viteze de procesare uimitoare

Noua versiune a senzorului CMOS Exmor R™ de 24,2 megapixeli are o structura cu iluminare din spate, iar combinata cu cel mai recent motor de procesare a imaginilor BIONZ X™ si cu functia LSI frontala, va ofera o capacitate de citire a datelor de 2 ori mai rapida si o capacitate de procesare a datelor de 1,8 ori mai rapida.

Aparat foto Mirrorless Sony Alpha A7III
Aparat foto Mirrorless Sony Alpha A7III

Sensibilitate mai inalta si citire mai rapida

CMOS Full-Frame de 35 mm cu retroiluminare al camerei imbunatateste eficacitatea iluminarii, extinde scara circuitelor si, gratie stratului de fire de cupru care contribuie la un transfer mai rapid al datelor, reda date la viteza foarte ridicata, reduce la minim zgomotul pentru a dezvalui detalii fine din fiecare imagine.

Aparat foto Mirrorless Sony Alpha A7III

Reduce zgomotul in imaginile de inalta rezolutie

Intervalul ISO standard e extins la ISO 100-51200 (extensibil la ISO 50-204800 pentru imaginile statice), iar functiile Reproducere detalii si Reducere zgomot in functie de zona mentin detaliile imaginii si reduce zgomotul.

Avand performante eficiente in interval de sensibilitate mediu spre ridicat, puteti fotografia la nivel ISO ridicat fara a va face griji cu privire la zgomot si la deteriorarea imaginii.

Aparat foto Mirrorless Sony Alpha A7III

Fotografii mai clare cu stabilizare pe 5 axe

Cea mai recenta stabilizare de inalta precizie utilizeaza o unitate de stabilizare si algoritmi si senzori giroscopici pentru a obtine o viteza a obturatorului in 5 pasi intr-un sistem care compenseaza cinci tipuri de tremur al camerei cu o gama larga de obiective si asigura performante excelente.

Aparat foto Mirrorless Sony Alpha A7III

Format RAW pe 14 biti10 pentru gradatii bogate

Pentru gradatii mai uniforme si naturale, cel mai recent procesor de imagine BIONZ X si LSI front-end, proceseaza semnale de imagine pe 16 biti. Acest procesor permite iesire de date RAW pe 14 biti, chiar si in modul silentios sau de fotografiere continua.

Aparat foto Mirrorless Sony Alpha A7III
Aparat foto Mirrorless Sony Alpha A7III

Aparat foto Mirrorless Sony Alpha A7III

4D FOCUS - evolutia performantelor de focalizare automata

Performantele de focalizare automata sunt imbunatatite utilizand aceleasi inovatii pentru focalizare automata precum in modelul Sony Alpha A9 si aplicandu-le in mod optim, astfel ca, odata ce modelul Sony Alpha A7 III surprinde subiecti cu miscari neprevazute, cum ar fi dansatori, boxeri, animale salbatice in actiune, nu este usor sa piarda focalizarea.

4D FOCUS: acoperire uimitor de extinsa

693. Numar remarcabil de puncte de focalizare automata cu detectia fazei

Aceasta camera are 693 de puncte de focalizare automata cu detectarea fazei, care acopera aprox. 93% din suprafata imaginii plus 425 de puncte de focalizare automata cu detectarea contrastului, dens pozitionate pentru a imbunatati focalizarea.

Aparat foto Mirrorless Sony Alpha A7III

4D FOCUS: focalizare automata cu viteza mare

Performante de focalizare automata de pana la doua ori mai rapide

Combinand AF cu detectia de faza si plan focal pentru viteza excelenta si urmarire plus AF cu detectia de contrast de inalta precizie, functia AF hibrida rapida Sony poate surprinde in imagini clare subiecti in miscare. Acest sistem imbunatateste performanta pentru a dubla viteza AF.

FOCALIZARE 4D: urmarire constanta

Urmarire imbunatatita AF pentru subiecti aflati in miscare rapida

Performantele AF mostenite de la α9 asigura o urmarire AF cu precizie crescuta pentru fotografii continue a scenelor cu actiuni rapide. Prin citirea mai rapida a senzorului de imagine, pot fi urmarite chiar si miscarile complexe ale subiectului, iar miscarile bruste pot fi anticipate cu precizie ridicata, ce va permite sa surprindeti momentele decisive.

AF fiabila pana la luminozitatea EV-3

Algoritmii avansati ai focalizarii automate contribuie la o precizie ridicata, pana la nivelul redus EV-3 al luminozitatii, pentru o focalizare automata mai fiabila in scenele intunecate.

AF cu detectia fazei si plan focal compatibil cu obiective cu montura A

AF cu detectia fazei si plan focal cu 693 de puncte, acopera nu doar o suprafata mare si raspunde instant, ci ofera si avantajele performantei ridicate de urmarire, chiar si cu un obiectiv cu montura A montat prin adaptorul de montare LA-EA3.


Functia Eye AF revolutioneaza realizarea portretelor

Cu Sony Alpha A7 III, Eye AF poate fi utilzata in modul AF-C, pentru performante rapide si eficiente de detectie/urmarire a ochilor cand realizati imagini statice. Mentinerea facila a focalizarii optime asupra subiectilor aflati in miscare va poate transforma in totalitate portretele.

Focalizare din ecranul tactil

Sony Alpha A7 III are functia de focalizare prin atingere si functia de touchpad ca sa puteti trage cu degetul cadrul de focalizare, in mod intuitiv, folosind vizorul.

Focalizare automata in modul marire pentru focalizare

Utilizati AF pentru imagini statice cand zona de focalizare e marita in vizor/afisaj si mariti vizualizarea dupa AF. Aceasta este ideala atunci cand focalizati asupra unei zone mici sau in alte situatii de fotografiere cu focalizare de precizie.

Setari de focalizare automata mai versatile

Sensibilitatea de urmarire AF pentru imagini statice este ajustabila in cinci trepte. Zonele/punctele de AF sunt interschimbabile pe masura ce comutati intre orientarea pe orizontala si pe verticala.

Setarile punctelor de focalizare pot fi atribuite unor butoane personalizabile.

Fotografiere continua pentru un grad de incredere mai ridicat

Surprinde actiunea instant cu fotografierea continua de pana la 10 cps - sau 8 cps pentru fotografii in timp real — cu functia de urmarire AF/AE. Pot fi inregistrate pana la aprox. 177 de imagini JPEG (standard), 89 de imagini RAW comprimate sau 40 de imagini RAW necomprimate in rafala continua.

Fotografiati continuu in liniste deplina

Aceasta camera Sony Alpha A7 III va permite fotografierea silentioasa pana la 10 cps cu urmarirea focalizarii/expunerii automate. Linistea este vitala la fotografierea naturii salbatice, cand chiar si cel mai mic zgomot poate insemna ratarea imaginii ideale.

Fotografiere cu functie anti-tremur

Tremurul luminii artificiale e detectat si obturatorul e sincronizat pentru a reduce la minim expunerea potentiala si inconsecventa culorilor in imaginile realizate la viteze ridicate ale obturatorului, precum si intre imaginile realizate prin fotografiere continua.

Functionare mai buna la fotografierea continua

Grupurile de fotografii realizate in modul continuu pot fi analizate, sterse sau protejate rapid. Puteti sa accesati un ecran de meniu si sa schimbati setarile, precum si sa realizati redarea imaginilor in timpul scrierii datelor.


HDR 4K de inalta rezolutie

Pe langa noua capacitate de inregistrare a filmelor la rezolutie 4K uimitoare prin supraesantionare mai ridicata de 2,4 ori, camera dispune de un nou profil HLG (Hybrid Log-Gamma), care accepta un flux de lucru HDR instantaneu.

Rezolutie fara compromisuri a imaginii

Citire completa a pixelilor fara binare pentru filme 4K de inalta rezolutie.

Citirea completa a pixelilor fara binare in mod Full-Frame de 35 mm face posibila condensarea de aprox. 2,4 ori a datelor necomprimate pentru filme 4K (QFHD: 3840 x 2160), reduce la minim moire si marginile neuniforme. Modul Full-Frame sau Super 35 mm poate fi selectat dupa cum e necesar.

Inregistrarea 4K utilizeaza formatul XAVC S la rate de biti ridicate de maxim 100 Mbps.

Performante de focalizare automata cuprinzatoare

Focalizare automata hibrida rapida, imbunatatita pentru inregistrarea filmelor.

AF hibrida cu AF cu detectia fazei si plan focal si AF cu detectia contrastului, se fixeaza si urmaresc cursiv subiectii in miscare. O zona larga de AF, similara celei pentru imagini statice, e disponibila acum pentru filme.

Viteza redusa a unitatii de actiune pentru AF de nivel inferior permite efecte mai pronuntate de focalizare lenta. Este imbunatatit gradul de libertate pentru potrivirea raspunsului de focalizare la scene specifice.

HLG (Hybrid Log-Gamma) pentru lucru instantaneu cu HDR

Noul profil de imagine HLG, pentru lucru instantaneu cu HDR. Filmele inregistrate cu HLG vor parea extrem de realiste, fara distorsiuni ce pot deteriora gradatia si detaliile, fara clasificarea culorilor.

S-Log3 si redare lenta/accelerata

S-Log3 imbunatateste gradatia de la umbre la tonuri medii si extinde intervalul dinamic cu pana la 14 opriri. De asemenea, selectati o rata a cadrelor de 1 pana la 120/100 cps pentru redare accelerata pana la 60x sau cu incetinitorul pana la 5x.


Caracteristici si functionare fiabile intr-un corp compact

Functionalitatea aparatului Sony Alpha A7 III este imbunatatita prin control rapid in timpul capturarii, vizualizare uluitoare prin Tru-Finder, conectivitate flexibila, anduranta sporita de captuare cu diferite surse de alimentare, plus o rezistenta ridicata la conditii de umiditate si praf.


📊 Verdict: Aparat foto Sony Alpha A7III

★★★★★ Design
★★★★★ Conectivitate
★★★★★ Performante


MiniCenter

Ploiesti
Noutati din lumea tehnologiei, sfaturi si recenzii despre gadgeturi noi, telefoane noi, tablete, laptopuri, aplicatii. Mii de produse cu sfaturi, comanzi simplu si rapid de la magazinul tau preferat