Camere Video Auto Mio MiVue pentru masina ta

Camere Video Auto Mio MiVue pentru masina ta

★★★★★ Camera Video Auto Mio MiVue™ 821, imagine perfectă și design discret pentru protecţie optimă, Full HD, Ecran LCD 2.7", Senzor G cu 3 axe, GPS.

Camera de bord compactă, cu unghi larg de vizualizare, se încadrează discret în spatele oglinzii retrovizoare, chiar și pentru vehiculele mai mari și mai înalte.
Cu suportul activ, puteți lua camera cu dvs. de fiecare dată când ieșiți din mașină.

Camera oferă filmare Full HD 1080 p la 60 fps cu un unghi de vizualizare de 150°.
Prin comparație cu 30 fps, această densitate dublă a datelor oferă imagini video extrem de detaliate și de fine, chiar și când se înregistrează la viteze mari.

Cu urmărirea GPS integrată, camera MiVue™ 821 vă înregistrează viteza de conducere, locația precisă și ora. De asemenea, camera auto-calibrează automat ora și locația, chiar și după o perioadă de inactivitate.

Cu modul de parcare cu alimentare de la baterie în standby de 48 de ore*, camera va începe să înregistreze automat când detectează vibrații și poate continua pentru perioade îndelungate prin bateria internă.

✓ Stație de andocare QuickClick și unghi ajustabil al camerei
✓ Imagini video excepţional de clare chiar și la viteze mari.
✓ Urmărire GPS
✓ Avertizări de radar fix prin GPS
✓ Mod de parcare cu alimentare pasivă
✓ Mișcări urmărite prin senzorul G

Click aici pentru a afla pretul pentru Camera Video Auto Mio MiVue 821

Al doilea model, Camera Video Auto Mio MiVue™ 795, înregistrare de înaltă calitate, zi și noapte, 2.5K QHD 25fps, Ecran LCD 2.7", Senzor G cu 3 axe, GPS.

Camera video auto este dotată cu Senzor CMOS Premium pentru lumină redusă, MiVue™ 795 produce înregistrări video cu un contrast superior, culori clare și vii, în special în condiţii de luminozitate scăzută. Calitatea înaltă a filmărilor video este esenţială dacă doriţi să înregistraţi amintiri pentru totdeauna.

Spre deosebire de alte camere de bord de pe piaţă, modulul GPS este încorporat complet în dispozitiv, astfel încât nu există nicio unitate externă atașată. Locaţia și viteza dvs. sunt înregistrate pe fiecare film.

Cu avertizări generale faţă de distanţa fixă a camerei de radar fix și cu tehnologia patentată de avertizare dinamică, funcţia Alerte Inteligente va avertiza șoferul cu privire la viteza de deplasare și distanţa la care se află faţă de camera de radar fix. Actualizări gratuite pe întreaga durată de viaţă a dispozitivului dvs.*

*Exclude Franța, Elveția, Letonia, Estonia, România și Turcia. Actualizări pentru radare fixe pe durata de viață a dispozitivului.

✓ Senzor CMOS Premium pentru lumină redusă
✓ Calitatea imaginilor de necontestat – 1600p
✓ Alerte GPS privind camerele de supraveghere

Click aici pentru a afla pretul pentru Camera Video Auto Mio MiVue 795

Mai multe camere video auto MiVue™ gasiti aici: Camere auto DVR Mio