HDD extern, WD Elements Portable » Simplu, rapid si portabil

HDD extern, WD Elements Portable - Simplu, rapid si portabil

★★★★★ Hard disk-urile portabile WD Elements™ cu USB 3.0 oferă stocare fiabilă, de mare capacitate, rate rapide de transfer de date, conectivitate universală și capacitate masivă pentru consumatorii conștienți de valoare.

Western Digital WD Elements Portable. Capacitatea hard-discului: 2000 Giga Bites, Capacitate hard disk: 2.5". Versiune USB: 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1). Viteza de rotaţie a HDD: 5400 RPM. Culoarea produsului: Negru.


HDD extern, WD Elements Portable » Simplu, rapid si portabil

Compatibilitate USB 3.0 și USB 2.0

Cu acest hard disk unic obțineți compatibilitate cu cele mai recente dispozitive USB 3.0 și compatibilitate cu dispozitivele USB 2.0.

Disponibil în dimensiuni de 1, 2, 3, 4 și 5TB.

Rate rapide de transfer

Când este conectat la un port USB 3.0, hard diskul portabil WD Elements oferă rate rapide de transfer de date.

Îmbunătățiți performanța PC-ului

Când hard diskul intern este aproape plin, computerul încetinește. Nu ștergeți fișierele. Eliberați spațiu pe hard diskul intern transferând fișiere pe hard diskul portabil WD Elements și puneți-vă laptopul în mișcare din nou.

Capacitate masivă într-o incintă mică

Designul mic și ușor oferă o capacitate de până la 5 TB, făcând hard disk-urile portabile WD Elements însoțitorul ideal pentru consumatorii aflați în mișcare.

Calitate WD în interior și în exterior

Știm că datele tale sunt importante pentru tine. Așadar, construim unitatea în interior conform cerințelor noastre exigente de durabilitate, toleranță la șocuri și fiabilitate pe termen lung. Apoi protejăm unitatea cu o carcasă durabilă concepută pentru stil și protecție.


📊 Verdict: WD Elements Portable

★★★★★ Design
★★★★★ Conectivitate
★★★★★ PerformanteMiniCenter

Ploiesti
Noutati din lumea tehnologiei, sfaturi si recenzii despre gadgeturi noi, telefoane noi, tablete, laptopuri, aplicatii. Mii de produse cu sfaturi, comanzi simplu si rapid de la magazinul tau preferat