Imprimanta laser Brother HL-L5100DN, Fiabilitate sporita si Securitate ridicata

Imprimanta laser Brother HL-L5100DN, Fiabilitate sporita si Securitate ridicata

★★★★★ Imprimanta laser monocrom Brother HL-L5100DN este o imprimanta profesionala compacta si fiabila, conceputa pentru a satisface nevoile de productivitate ale birourilor cu un volum lunar de printare de pana la 3.500 de copii iar volumul maxim lunar este de 50.000 de copii.

De asemenea imprimanta are functia duplex care va ajuta sa printati fata-verso documentele (prin imprimarea simultana a doua pagini pe o singura foaie) economisind astfel hartie.‌‌Dealtfel la imprimanta Brother HL-L5100DN puteti folosi cartuse de toner cu capacitate mare, care poate oferi până la 8.000 de pagini înainte de a fi înlocuit.

Imprimanta laser Brother HL-L5100DN, Fiabilitate sporita si Securitate ridicata

Cu viteza de imprimare de pana la 40 de pagini pe minut si o rata de primire a primei pagini de doar 7,2 secunde, aceasta imprimanta poate gestiona orice sarcina, de la documente de dimensiuni A4 de baza pana la materiale de prezentare profesionale si etichete.

Conectivitatea imprimntei se realizeaza prin USB si Retea. Datorita conexiunii de retea puteti folosi o singura imprimanta pentru mai multe birouri astfel sporiti performantele si reduceti costurile de imprimare.

Manevrarea flexibila a hartiei va permite sa adaugati mai multe tavi optionale pentru intreaga gama. Aceasta maximizeaza timpul de utilizare a echipamentului, reducand timpul de alimentare cu hartie. Cu cartusele de toner optionale de capacitate mare, productivitatea este sporita reducand costurile de imprimare.

Imprimanta laser Brother HL-L5100DN este construita pentru anduranta si imprimare de volum mare iar seria L5000 a fost reproiectata complet cu o constructie robusta care rezista mai mult la uzura si este mai rezistenta in timp.

Securitate ridicata - Brother HL-L5100DN integreaza secure function lock 3.0, securitate de retea 802.1x si Internet Protocol Security (IPsec). Gama mai include si Print Archive, Secure Reset si Certificate.

📊 Verdict: Brother HL-L5100DN

★★★★★ Design
★★★★★ Conectivitate
★★★★★ PerformanteMiniCenter

Ploiesti
Noutati din lumea tehnologiei, sfaturi si recenzii despre gadgeturi noi, telefoane noi, tablete, laptopuri, aplicatii. Mii de produse cu sfaturi, comanzi simplu si rapid de la magazinul tau preferat