Media Player Google Chromecast 3 - Filme, muzica si jocuri pe televizor

Media Player Google Chromecast 3 - Filme, muzica si jocuri pe televizor

★★★★☆ Google Chromecast este un dispozitiv media streaming de la Google care se conecteaza la televizorul folosind conexiunea HDMI. Acesta va permite sa transmiteti continut de pe dispozitive mobile si computere direct pe televizor.


Google Chromecast se poate conecta la rețele Wi-Fi si va permite sa vizionati conținut streaming de la servicii precum Netflix, YouTube, Hulu si multe altele.

Conectati dispozitivul mobil la televizor si veti dispune de emisiunile preferate, filme, muzica, jocuri si multe altele.

De asemenea, puteți conecta un dispozitiv Android sau iOS pentru a transmite muzică, filme, jocuri și alte conținuturi direct pe televizor și are un preț destul de accesibil.

Media Player Google Chromecast 3 - Filme, muzica si jocuri pe televizor

Puteti transmite divertisment direct de pe telefon sau de la alte dispozitive la televizor. Folositi telefonul mobil sau dispozitivul dvs. pentru a difuza emisiuni TV, filme, jocuri si multe altele, peste 800 de aplicatii compatibile.

Media Player Google Chromecast 3 - Filme, muzica si jocuri pe televizorGoogle Chromecast cu o viteza de hardware cu 15% mai mare, accepta 1080p si are asistentul Google activat.

Dispozitivul se conecteaza la portul HDMI al televizorului si functioneaza cu iPhone, iPad, Android si tableta, laptop Mac, Windows sau Chromebook.

In timpul redarii in dispozitivul dvs. poate fi utilizat pentru apeluri, mesaje fara a intrerupe ecranul TV.

Redarea se poate controla din orice parte a casei prin Wifi.

Media Player Google Chromecast 3 - Filme, muzica si jocuri pe televizorNu este necesar folosirea de telecomenzi suplimentare. Telefonul devine o telecomanda simpla, nu trebuie decat sa deschideti aplicatiile mobile pe care le cunoasteti deja pentru a avea acces la emisiuni TV, filme si liste de redare. Nu sunt necesare pluginuri noi sau alte aplicatii de descarcat.

Acest produs nu vine cu adaptor de priza pentru Europa si se poate alimenta direct de la mufa USB a televizorului.

Mod de utilizare:

1. Conectati un capăt al cablului de alimentare USB în dispozitivul Chromecast si celălalt capăt al cablului în sursa de alimentare. Utilizati cablul de alimentare USB si adaptorul de alimentare inclus în cutie pentru o performantă optimă.

2. Conectati Chromecastul la orice intrare HDMI deschisă de pe televizor.

3. Conectati sursa de alimentare la o priză deschisă.


Rezumat:

✅ Google Chromecast 3 este un media player destinat televizoarelor full HD, ce poate fi controlat prin voce cu ajutorul boxei smart Google Home.
✅ Media playerul este compatibil cu dispozitivele care folosesc sistemele de operare Android, iOS si Windows.
✅ Dispozitivul are dimensiunile de 13.8 x 5.18 x 5.18 mm.
✅ Google Chromecast 3 poate reda fisiere video MP4 si fisiere audio MP3 si AAC.
✅ Media playerul permite navigarea web, datorita conectivitatii Wi-Fi.
✅ Dispozitivul se conecteaza la televizor cu ajutorul mufei HDMI.


📊 Verdict: Google Chromecast 3 Hdmi Streaming Media Player

★★★★★ Design
★★★★☆ Conectivitate : Lipsa port retea (LAN)
★★★★☆ Performante : Nu are suport 4K (calitate 1080p HD)Media Player Google Chromecast 3 - Filme, muzica si jocuri pe televizor

MiniCenter

Ploiesti
Noutati din lumea tehnologiei, sfaturi si recenzii despre gadgeturi noi, telefoane noi, tablete, laptopuri, aplicatii. Mii de produse cu sfaturi, comanzi simplu si rapid de la magazinul tau preferat