Mini PC ASUS PB50 cu AMD Ryzen 3550H concurent Intel NUC

Mini PC ASUS PB50 cu AMD Ryzen 3550H concurent Intel NUC

Robust pentru companie, alimentat de procesoare AMD® Ryzen ™ 5 cu grafica Radeon integrata si suport pentru pana la trei display-uri cu iesire 4K UHD la 120 Hz, mini PC-ul ASUS PC PB50 este un PC puternic si potrivit pentru o gama larga de aplicatii business.

Mini PC ASUS PB50 cu AMD Ryzen 3550H
Mini PC ASUS PB50 cu AMD Ryzen 3550H

Puteti adauga pana la 32 GB memorie DDR4 de 2400 MHz sporind performanta mini pc-ului. Designul dual-storage cu M.2 PCIe 3.0 x4 SSD asigura transferuri rapide de date si capacitate mare de stocare.

Click aici pentru a afla pretul produsului

Aspect compact, carcasa metalica eleganta cu dimensiuni 17,5 x 17,5 x 3,4cm, astfel ca ocupa foarte putin spatiu pentru a-i permite utilizatorului sa pastreze o atmosfera aerisita a spatiului de lucru. Se monteaza cu usurinta pe spatele oricarui display compatibil VESA, ceea ce il face potrivit unei game largi de aplicatii business, de la server media si pana la infokiosk.

Mini PC ASUS PB50 cu AMD Ryzen 3550H
Aspect compact, carcasa metalica eleganta

Vine echipat cu procesor grafica integrata AMD Radeon Vega 8 pentru a afisa imagini si videoclipuri la rezolutia de 4K UHD. Cu un DisplayPort si HDMI, mini pc-ul permite utilizatorilor sa isi largeasca spatiul de lucru cu pana la trei monitoare pentru mai mult confort si o mai mare eficienta a productivitatii.

Are o configuratie eficienta energetic reducand valoarea facturii la curent, consuma doar 16,44 wati in repaus si este extrem de silentios, generand numai 23,5 dB de zgomot in repaus.

Mini PC-ul ASUS PB50 este realizat cu multiple masuri de siguranta si norme de securitate, pentru a se proteja pe sine, dar si datele personale ale utilizatorului sau informatiile companiei.

Intre aceste protocoale se numara slotul de blocare Kensington pentru prevenirea furtului si o alarma de intruziune care avertizeaza utilizatorul atunci cand carcasa mini PC-ului PB50 a fost deschisa de la ultima lansare.

Securitatea datelor prin Modulul Trusted Platform (TPM), Avertizare de deschidere a carcasei, Slot de inchidere Kensington, Porturi USB cu control la citire/scriere.

Detalii CPU
☑ AMD Ryzen™ 3550H (Clasa: Desktop) - scor 8140
☑ Cores: 4 Threads: 8
☑ Typical TDP: 35 W
☑ Turbo Speed: 3.7 GHz
☑ CPU First Seen on Charts:  Q1 2019

Pret Mini PC ASUS PB50 - 2.749,99 Lei de la eMAG