Monitor LED IPS AOC 24P2C, Simtiti confortul!

Monitor LED IPS AOC 24P2C, Simtiti confortul!

★★★★★ Monitorul pentru calculator LED IPS AOC 24P2C este ideal pentru jocuri și alte activități multimedia, este performant oferind imagini clare și detaliate cu rezoluție Full HD (1920x1080) și un raport de contrast de 1000:1 și cu opțiuni de conectivitate și un design modern.


Acesta vine cu un rata de refresh de 75Hz și tehnologia Adaptive Sync (imaginea va fi mereu fără lag și fără efecte de tremurare) pentru a vă ajuta să jucați jocuri în mod optim fără întreruperi și fară încețoșare.

Flicker Free
Flicker Free

Cu tehnologia Low Blue Light, poți folosi monitorul chiar și în timpul nopții fără să te deranjeze lumina albastră.

Low Blue Light
Low Blue Light

De asemeni designul său cu margini subțiri și ramă fără margini face ca ecranul să se potrivească perfect în orice configurare.

Caracteristicile de reducere a luminii albastre vă vor proteja ochii, iar conectivitatea HDMI și DisplayPort vă oferă libertatea de a vă conecta la alte dispozitive (laptopuri sau calculatoare).

Acest monitor performant și modern este ideal pentru cei care doresc o experiență de vizualizare de calitate.

Monitor LED IPS AOC 23.8", 75Hz, FHD, HDMI, DisplayPort, Frameless, Adaptive Sync, Low Blue Light, 24P2C.

Standurile pivotante reglabile pe inaltime si inclinare ale monitorului AOC va ajuta sa gasiti cea mai confortabila si mai sanatoasa pozitie pentru monitor.

Full Ergonomics
Full Ergonomics

Datorita functiei de pivotare verticala, monitorul AOC poate fi rotit cu 180 ° de la orientare peisaj la orientare portret, ceea ce este deosebit de util in industria de editare foto.

Pivot function
Pivot function

Puteți să partajați o singură tastatură, mouse și monitor între mai multe computere cu functia KVM.

Conexiunea USB-C oferă modul alternativ DisplayPort pentru transferul semnalelor video de înaltă rezoluție de pe un laptop pe monitor, în timp ce se incarcă simultan bateria laptop-ului de la monitor prin USB. În plus, USB 3.1 asigură o conexiune rapidă de date, astfel încât chiar și transferul unui film 4K se poate face în mai puțin de un minut.

USB Hub
USB Hub

📊 Verdict: Monitor LED IPS AOC 24P2C

★★★★★ Design
★★★★★ Conectivitate
★★★★★ Performante


MiniCenter

Ploiesti
Noutati din lumea tehnologiei, sfaturi si recenzii despre gadgeturi noi, telefoane noi, tablete, laptopuri, aplicatii. Mii de produse cu sfaturi, comanzi simplu si rapid de la magazinul tau preferat