Monitor LED IPS Philips, 243V7QSB, Full HD, 23.8", Flicker-Free

Monitor LED IPS Philips, 243V7QSB, contrast optimizat pentru unghiuri de vizualizare mari

Monitorul LED IPS Philips 243V7QSB este un monitor cu diagonala de 23.6 inch, rezoluție Full HD și tehnologie Wide Viewing Angle. Are un design modern și finisaje premium.

Are un contrast optimizat pentru unghiuri de vizualizare mari, luminozitate uniformă și culori vibrante. Designul său cu rame subtiri si cadru ultra subtire oferă un aspect modern și elegant. Are un factor de forma 16:9 și unghi de vizualizare de 178°. Monitorul LED IPS Philips 243V7QSB are un timp de răspuns rapid de 5 ms, garantând performanțe de jocuri fluide și efecte vizuale naturale.

Acest monitor vine cu un suport versatil pentru o poziționare ergonomică și o vedere confortabilă.

Tehnologie extralata IPS LED pentru acuratetea culorilor si a imaginii. Afisajele IPS utilizeaza o tehnologie avansata care va ofera unghiuri extralargi de vizionare de 178/178 de grade, posibilitate de vizualizare din aproape orice unghi a afisajului.

Spre deosebire de panourile TN standard, afisajele IPS va ofera imagini remarcabil de clare in culori vii, ceea ce le face ideale nu numai pentru vizualizarea de fotografii, filme si pentru navigarea pe Web, dar si pentru aplicatii profesionale care necesita un nivel inalt de acuratete a culorilor si luminozitate uniforma in orice moment.

Tehnologie extralata IPS LED pentru acuratetea culorilor si a imaginii

Afisaj 16:9 Full HD pentru imagini clare si detaliate

Are rezolutie Full HD 1920 x 1080 pentru detalii clare imbinate cu luminozitate mare, contrast si culori realiste care reda o imagine reala.

Afisaj 16:9 Full HD pentru imagini clare si detaliate

Afisaj cu margine ingusta pentru un aspect optim

Noile monitoare Philips dispun de margini extrem de inguste permitand distrageri minime si dimensiunea de vizionare maxim posibila. Special conceput pentru configurarea tip cadre sau cu multi-afisaj, cum ar fi jocurile, designul grafic si aplicatiile profesionale, afisajul extrem de ingust iti da sentimentul ca utilizezi un singur ecran mare.

Afisaj cu margine ingusta pentru un aspect optim

SmartContrast pentru detalii negre, bogate

SmartContrast, tehnologie Philips care analizeaza continutul pe care il afisati, regland automat culorile si controland intensitatea luminii de fundal pentru imbunatatirea dinamica a contrastului, in vederea obtinerii celor mai bune imagini digitale si clipuri video sau pentru jocurile in care sunt afisate nuante intunecate. La selectarea modului Economic, contrastul este ajustat, iar iluminarea de fundal este reglata fin pentru afisarea precisa a aplicatiilor zilnice de birou si pentru un consum redus de energie.

SmartContrast pentru detalii negre, bogate

Presetari SmartImage pentru setari de imagine usor de optimizat

SmartImage, tehnologie exclusiva Philips de varf care analizeaza continutul afisat pe ecran si va ofera o performanta de afisare optimizata. Aceasta interfata accesibila va permite sa selectati diferite moduri, precum Birou, Fotografie, Film, Joc, Economie etc., pentru a se potrivi aplicatiei utilizate. Pe baza selectiei, SmartImage optimizeaza dinamic contrastul, saturatia culorilor, claritatea imaginilor si a clipurilor video, pentru performante de afisare de exceptie. Optiunea modului Economie va ofera economii importante de energie. Totul in timp real, prin apasarea unui singur buton!

Presetari SmartImage pentru setari de imagine usor de optimizat

Oboseala ochilor redusa cu tehnologia fara scintilatii

Datorita modului in care luminozitatea este controlata in ecranele cu LED-uri si iluminare de fundal, unii utilizatori experimenteaza scintilatii pe ecranele lor, ceea ce cauzeaza oboseala ochilor. Tehnologia fara scintilatii de la Philips aplica o noua solutie pentru a regla luminozitatea si a reduce si mai mult scintilatiile pentru o vizualizare mai confortabila.

Oboseala ochilor redusa cu tehnologia fara scintilatii

Mod LowBlue Mode pentru o productivitate care menajeaza ochii

Studiile au demonstrat ca, asa cum razele ultraviolete pot cauza leziuni oculare, si razele de lumina albastra cu lungime redusa de unda provenite de la afisajele cu LED-uri pot cauza leziuni oculare si pot afecta vederea in timp. Dezvoltata pentru confort, setarea de mod LowBlue de la Philips utilizeaza o tehnologie software inteligenta pentru a reduce lumina albastra daunatoare, cu lungime de unda redusa.

Mod LowBlue Mode pentru o productivitate care menajeaza ochii

Mod EasyRead pentru o experienta similara cititului de pe hartie

Afisaj ecologic fara mercur

Monitoarele Philips cu iluminare de fundal cu LED-uri nu contin mercur, una dintre cele mai toxice substante naturale, care afecteaza oamenii si animalele. Acest lucru reduce impactul afisajului asupra mediului pe intregul ciclu de viata, de la fabricare pana la scoaterea din uz.Mod EasyRead pentru o experienta similara cititului de pe hartie

PC recomandat pentru acest monitor:

Desktop PC DELL Precision 3660 MT, performanță și eficiență | onCity.ro
★★★★★ Desktop PC DELL Precision 3660 MT reprezintă o paradigmă a performanței și a eficienței în designul mini-turn, oferind o scalabilitate extremă. Echipat cu un puternic procesor Intel® Core™ i9-13900K, acest sistem este pregătit să abordeze sarcini complexe și aplicații exigente. DESCOPERA OFER…
Sistem Desktop PC Dell OptiPlex 3090 MFF, solutie inovatoare si performanta pentru nevoile tale profesionale
Sistemul Desktop PC Dell OptiPlex 3090 MFF este o soluție inovatoare și performantă pentru nevoile tale profesionale. Echipat cu un puternic procesor Intel Core i3-10105T…
Sistem Mini PC Intel NUC 11 Enthusiast NUC11PHKi7C - Racoros si silentios | MiniCenter.ro
Intel NUC 11 Enthusiast Phantom Canyon este un Mini PC de gaming de inalta performanta, care utilizeaza un procesor Intel Core i7-1165G7. Placa grafica integrata Intel Iris Xe, Nvidia GeForce RTX 2060
Sistem Mini PC Intel NUC 11 Extreme NUC11BTMi7 - Forma mica si performanta superioara
Mini PC-ul Intel NUC 11 Extreme NUC11BTMi7 este un calculator foarte puternic si versatil conceput pentru a se potrivi in orice spatiu. Intel Core i7-11700B

MiniCenter

Ploiesti
Noutati din lumea tehnologiei, sfaturi si recenzii despre gadgeturi noi, telefoane noi, tablete, laptopuri, aplicatii. Mii de produse cu sfaturi, comanzi simplu si rapid de la magazinul tau preferat