NAS QNAP TS-251+ cu performante bune la un pret accesibil

NAS QNAP TS-251+ cu performante bune la un pret accesibil

★★★★★ Intel Quad-Core de înaltă performanță, NAS care acceptă HDMI, transcodare și virtualizare pentru acasa și afaceri.

Datorita cererii din ce în ce mai mare pentru stocare date, partajare și procesare multimedia, tot mai mulți utilizatori caută un sistem NAS cu performanțe bune la un preț accesibil. NAS QNAP TS-251+ oferă o soluție de stocare scalabilă pentru utilizatorii profesioniști.

NAS QNAP TS-251+ cu performante bune la un pret accesibil - Video

Sistemul de operare inteligent QTS 4.2, QNAP TS-251+ funcționează ca un NAS ușor de utilizat, o soluție bună pentru backup de date, sincronizare și partajare de fișiere, acces la distanță și aplicații multimedia, este ideal pentru utilizatori care doresc să își creeze o soluție de cloud privată în siguranță pentru a-și accesa ușor datele.

✓ Centralizați-vă stocarea, distribuirea și backup-ul fișierelor cu performanțe excelente
✓ Rulați mai multe mașini virtuale bazate pe Windows®, Linux®, UNIX® și Android ™ cu stația de virtualizare
✓ Operați mai multe sisteme Linux izolate, precum și descărcați aplicații containerizate cu Container Station
✓ Bucurați-vă de cea mai bună experiență audio-vizuală cu ieșire HDMI și telecomandă gratuită
✓ Transcode video Full HD pe zbor sau offline *
✓ Transmiteți fișiere multimedia prin DLNA®, Chromecast ™ și Bluetooth® cu control multimedia multi-zone
✓ Găsiți rapid fișiere specifice prin căutare naturală în timp real cu Qsirch
✓ Scalați până la 10 unități cu carcasă de expansiune Rack QNAP UX-800P


Quad-core 64-bit Intel® Celeron® CPU pentru performanțe excepționale

QNAP TS-251+ este alimentat de un procesor quad-core Intel® Celeron® pe 64 de biți de 2,0 GHz și are 2 GB/8 GB RAM DDR3L eficientă din punct de vedere energetic (actualizabil la 8 GB) și porturi duble Gigabit, care furnizează până la 225 MB/s viteze de citire și scriere cu modul trunking port. QNAP TS-251+ poate, să crească automat rata de ceas a procesorului de la 2,0 GHz la 2,42 GHz, atunci când este nevoie pentru sarcini de procesare intensă. QNAP TS-251+ acceptă criptarea AES de 256 biți pentru volume și foldere cu viteze de transfer de până la 205 MB/s, stimulând performanța și securitatea sistemului, asigurând în același timp siguranța datelor personale sensibile stocate în QNAP TS-251+.

Quad-core 64-bit Intel® Celeron® CPU pentru performanțe excepționale
foto: qnap.com

QTS Simplu și eficient

Datorită interfeței de utilizare intuitive a QTS, experiența dvs. cu NAS QNAP TS-251+  este mai inteligentă, mai netedă și spectaculoasă. Designul său plat modern simplifică timpii de încărcare, iar desktop-ul inteligent vă permite să găsiți rapid funcțiile dorite, să creați comenzi rapide sau scurtături de grup, să monitorizați informațiile importante ale sistemului în timp real și să deschideți mai multe ferestre de aplicații pentru a rula mai multe sarcini simultan, aducând eficiență operațională mai mare.

QTS rupe barierele dispozitivelor, platformelor și geografiei pentru a vă oferi experiențe în cloud optimizate și încorporează funcții mai avansate, incluzând instantanee volum/LUN, conexiune la distanță la serviciile publice de cloud în File Station, sistem multimedia cu mai multe zone și multe altele.

QTS Simplu și eficient
foto: qnap.com


Rulați sisteme de operare suplimentare pe TS-251

Stația de virtualizare transformă TS-251 + într-un NAS 2-in-a-box, care poate funcționa ca un NAS all-in-one și o platformă de virtualizare care acceptă mai multe sisteme de operare, creare rapidă de VM, backup și restaurare VM, VM import/export, instantaneu, Managementul dispozitivelor pentru gestionarea centrală a VM și permite operațiunile desktop pe browserele web. Cu o interfață ușor de utilizat, puteți gestiona central toate VM-urile create pe QNAP TS-251+ cu efort minim. De asemenea, puteți descărca VM-uri la cerere de pe piețele VM online și le puteți importa în QNAP TS-251+ fără proceduri complexe.

Rulați sisteme de operare suplimentare pe TS-251
qnap.com

Container Station - Containere LXC și inclusiv Docker®

QNAP Container Station integrează exclusiv tehnologiile de virtualizare ușoară LXC și Docker®, permițându-vă să operați mai multe sisteme Linux® izolate pe QNAP TS-251+, precum și să descărcați aplicații din Registrul Docker Hub® încorporat. Acceptă setări de import/export și permisiune de containere și oferă un tablou de bord informativ și o interfață de utilizator flexibilă pentru a gestiona mai multe containere. Puteți experimenta uimitorul Container Station și vă puteți bucura de locul de joacă al containerelor virtuale cu TS-251 +. Container Station acceptă, de asemenea, aplicația Document online, care vă permite să vizualizați direct, să editați și să stocați fișiere de diferite tipuri oricând pe NAS-ul dvs., inclusiv documente Office, imagini și fișiere text.

Container Station - Containere LXC și inclusiv Docker
foto: qnap.com

Transcodare video în timp real și offline*

NAS QNAP TS-251+ oferă o transcodare video în timp real superioară (până la 4K H.264) pentru a converti videoclipurile dvs. în formate care pot fi redate fără probleme pe PC-uri, dispozitive mobile și televizoare inteligente. Permite pentru mai multe dispozitive să vizualizeze simultan diferite videoclipuri stocate pe QNAP TS-251+ cu o transcodare accelerată hardware din timp, economisind timpul în conversia videoclipurilor în diferite formate pentru dispozitive diferite.

Cu avantajele transcodării offline, dacă vă puteți conecta doar la o conexiune la Internet cu lățime de bandă limitată / restricționată, puteți să vă bucurați în continuare de videoclipuri fără probleme prin fișiere, stație video sau aplicația Qfile, selectând un videoclip pre-randat cu rezoluție inferioară, economisirea resurselor sistemului QNAP TS-251+ pentru alte aplicații. QNAP TS-251+ permite, de asemenea, să configurati un folder dedicat pentru transcodarea video automată.Alte caracteristici:

✓ Transcodarea video în timp real și offline *
✓ Bucurați-vă de mass-media liber cu control multimedia multi-zone
✓ Qsirch - O modalitate mai inteligentă și mai rapidă de a căuta
✓ Partajarea de fișiere multiplă platforme, stocarea centralizată a datelor
✓ File Station integrat cu serviciile cloud
✓ Soluții de backup bine rotunjite pentru securizarea datelor
✓ Soluțiile de recuperare în caz de catastrofe aduc liniște sufletească
✓ Instantaneul Volume & LUN simplifică restaurarea
✓ Opțiuni complete de securitate
✓ Acces securizat cu VPN Server și Client VPN
✓ Sincronizarea fișierelor pe dispozitive și nori
✓ Soluție completă de supraveghere care oferă securitate 24/7
✓ Accesați și bucurați-vă cu dispozitivele dvs. mobile
✓ Instalați aplicații la cerere pentru a extinde funcționalitatea NAS
✓ Indicatoarele LED cu controale de luminozitate reglabile
✓ Extindeți ușor capacitatea de stocare
✓ Economisire de energie și ecologică
✓ Instrumente de gestionare NAS ușor de utilizat
✓ Caracteristici suplimentare
✓ Extindeți garanția hardware până la 5 ani


📊 Verdict:
★★★★★ Design
★★★★★ Conectivitate
★★★★★ Performante


Specificatii

Caracteristici generale

Procesor Intel® Celeron® 2.0GHz quad-core
Memorie interna 2 GB RAM 512 MB Flash
Numar Hard disk-uri 2
Capacitate maxima HDD 16 TB
Operatii RAID RAID 0,1
Porturi 1 x HDMI 2 x USB 2.0 2 x USB 3.0
Retea 2 x RJ-45
Dimensiuni (D x H x W) 168.5 x 102 x 225
Hard disk-uri incluse Nu
Networking protocols AFP HTTP HTTPS iSCSI SNMP SSH Telnet NTP Serwer CIFS/SMB Serwer iTunes Serwer FTP DNS
Racire 1 x ventilator 70mm
Accesorii incluse Telecomanda 1 x Cablu de alimentare

Alte recomandari:

NAS Qnap TS-463XU-RP, AMD G-Series GX-420MC Quad-Core, 4GB DDR3L

Gepostet von MiniCenter Technology am Donnerstag, 30. Juli 2020

MiniCenter

Ploiesti
Noutati din lumea tehnologiei, sfaturi si recenzii despre gadgeturi noi, telefoane noi, tablete, laptopuri, aplicatii. Mii de produse cu sfaturi, comanzi simplu si rapid de la magazinul tau preferat