Neewer, Cap de înclinare Z-Flex pe 2 Niveluri

Neewer, Cap de înclinare Z-Flex pe 2 Niveluri

★★★★★ Cap de înclinare Z-Flex actualizat de Neewer. Cap de trepied tip Z cu 4 butoane de reglare / fixare, placă de eliberare rapidă și nivel de spirit pentru trepied.

Această consolă pentru capul trepiedului înclinabil în formă de Z, cu design modernizat, este prevăzută cu 4 butoane de reglare / fixare manuale pe fiecare articulație, care îl blochează și se slăbesc rapid, fără a fi necesară reglarea cu o grămadă de chei în timpul întregului proces pentru a îmbunătăți considerabil eficiența operației.

Poate fi pliat, dimensiuni mici și greutate redusă de 320g pentru portabilitate.

Rotire de 180 de grade și 360 de grade, astfel încât să puteți găsi cu ușurință unghiul de care aveți nevoie în timpul fotografierii: înclinare / verticală / orizontală / înălțime de ridicare / unghi mic / fotografiere cu unghi înalt.
Oferind mai multe posibilități pentru fotografia dvs. DIY, surprinzând un moment minunat din toate unghiurile.Șurubul de 1/4 inch de pe partea superioară poate fi conectat la majoritatea camerelor digitale și a camerelor foto DSLR, cum ar fi Canon, Sony, Nikon, PANASONIC Lumix etc.

Găurile de șurub cu filet 1/4 și 3/8 de pe partea inferioară pot fi conectate la trepied, glisor de pistă video, cardan stabilizator, monopied, aparat de fotografiat, cușca camerei și alte dispozitive diferite de fotografie.

Specificații:

✓ Material: aliaj de aluminiu prelucrat CNC și cauciuc
✓ Găuri de șurub: 1/4 inch și 3/8 inch
✓ Dimensiune pliere: 3,5x4,7x0,87 inch / 9x12x2,2cm
✓ Capacitate de încărcare: Max 6,6 lbs / 3kg
✓ Greutatea articolului: 0,7 kg / 0,32kg

Verdict:

Produs foarte bun și livrare a fost rapidă, (Am ales livrare din "France" iar produsul a venit cam in 7 zile direct acasa prin UPS).

MiniCenter

Ploiesti
Noutati din lumea tehnologiei, sfaturi si recenzii despre gadgeturi noi, telefoane noi, tablete, laptopuri, aplicatii. Mii de produse cu sfaturi, comanzi simplu si rapid de la magazinul tau preferat