Cum se instalează RAM/SSD in Intel NUC Gen8 - ConexSpot
Photo by Gabriel Vasiliu / Unsplash

Cum se instalează RAM/SSD in Intel NUC Gen8 - ConexSpot

Mini PC Intel NUC BOXNUC8i3BEH2 cu procesor Intel® Core™ i3-8109U pana la 3.60GHz, Coffee Lake, fara RAM, suport M.2 + 2.5", Intel® Iris® Plus Graphics 655, Black

Intel NUC este un dispozitiv de mici dimensiuni dotat cu procesorul Intel® Core™ i3-8109U . Consumul redus de curent si design-ul inovator al dispozitivului permite sa fie folosit pentru gestionarea eficienta a aplicatiilor in solutii digital signage, home entertainment chiar si in rol de computer portabil.


Cum să instalați RAM și un SSD în interiorul Intel NUC. Include despachetarea și instalarea a 1 x cip RAM de 8 GB, cu un SSD de 256 GB.

Adaptat spatiilor restranse, care poate fi instalat oriunde iti doresti datorita dimensiunilor sale scazute. Fiind flexibil si customizabil, Intel® NUC se potriveste atat in mediul business, cat si consumer. Dispozitivul permite nu numai implementarea de continut tip digital signage, precum reclame, stiri, prognoza meteo, mesagerie corporativa, dar si crearea de sisteme home entertainment.

Cum se instalează RAM/SSD în Intel NUC Gen8 - ConexSpot
Cum se instalează RAM/SSD în Intel NUC Gen8 - ConexSpot

Configuratie Intel NUC:

Intel NUC NUC8I3BEH2:
✓ SSD ADATA XPG Gammix S11 Pro 256GB PCI Express 3.0 x4 M.2 2280
https://bit.ly/3wIy72U - evomag.ro
https://bit.ly/3iEfzvR - emag.ro
https://bit.ly/2VWProb - pcgarage.ro

✓ Memorie notebook HyperX Impact, 8GB, DDR4, 2400MHz, CL14, 1.2v
https://bit.ly/3Bj8yZR - evomag.ro
https://bit.ly/3BiREdO - emag.ro
https://bit.ly/3zgTV7z - pcgarage.roINFO

✓ Cele mai noi STIRI cu BBC micro:bit: https://microbit.city/

MiniCenter

Ploiesti
Noutati din lumea tehnologiei, sfaturi si recenzii despre gadgeturi noi, telefoane noi, tablete, laptopuri, aplicatii. Mii de produse cu sfaturi, comanzi simplu si rapid de la magazinul tau preferat