Tableta Samsung Galaxy Tab A8 - Clasic si Contemporan

Tableta Samsung Galaxy Tab A8 - Clasic si Contemporan

★★★★★ Tableta Samsung Galaxy Tab A8 este un dispozitiv Android cu o diagonală a ecranului de 10,5 inch completat cu o rama simetrica, care masoara doar 10,2 mm și o rezoluție de 1920 x 1200 pixeli.

De asemeni foloseste un procesor octa-core, care rulează la o frecvență de până la 2 GHz, are o capacitate memorie de 4GB de RAM și până la 64GB de stocare internă, care poate fi extinsă cu până la 1TB utilizând un card microSD.

Tableta Samsung Galaxy Tab A8

Tableta Samsung Galaxy Tab A8 are, de asemenea, conectivitate 4G, ceea ce înseamnă că poate fi folosită pentru a accesa internetul prin rețeaua de date mobile, fără a fi nevoie de o conexiune Wi-Fi. Aceasta dispune, de asemenea, de o cameră principală de 8 megapixeli și o cameră frontală de 5 megapixeli, care poate fi folosită pentru a face videoclipuri și apeluri video.

Tableta Samsung Galaxy Tab A8
Tableta Samsung Galaxy Tab A8, Octa-Core, 10.5", 4GB RAM, 64GB, 4G, Silver

În plus, tableta are o baterie de 7040 mAh, care ar trebui să ofere o autonomie bună în timpul utilizării. Pe partea software, rulează Android 11.0 Pie cu interfața de utilizare personalizată Samsung One UI.


Cu un design elegant, din metal, un profil ultrasubtire, de doar 6,9 mm, ofera designul reprezentativ al tabletei Samsung, in Gray, Silver si Pink Gold.

Tableta Samsung Galaxy Tab A8

Boxele cvadruple, alimentate de sunetul surround Dolby Atmos®, dezvaluie fiecare detaliu al sunetului, o claritate si o profunzime exceptionala. Galaxy Tab A8 deschide un univers coplesitor de continut, jocuri si activitati pe care tinerii le adora.

Tableta Samsung Galaxy Tab A8

Cu procesorul Octa-core cu pana la 4 GB RAM si pana la 64 GB stocare interna, tableta Galaxy Tab A8 este mereu gata de o noua provocare.

Dealtfel economisesti mai mult cu un card microSD de pana la 1 TB si esti sustinut(a) cu o baterie de 7.040 mAh (tipica) si incarcare rapida de 15 W.

Tableta Samsung Galaxy Tab A8

📊 Verdict: Tableta Samsung Galaxy Tab A8

★★★★★ Design
★★★★★ Conectivitate
★★★★★ Performante

Tableta Samsung Galaxy Tab A8

MiniCenter

Ploiesti
Noutati din lumea tehnologiei, sfaturi si recenzii despre gadgeturi noi, telefoane noi, tablete, laptopuri, aplicatii. Mii de produse cu sfaturi, comanzi simplu si rapid de la magazinul tau preferat