Blender, Creatie 3D Open Source

Blender, Creatie 3D Open Source

★★★★★ Blender este suita de creare 3D gratuită și open source. Poate fi folosit pentru realizarea modelelor 3D, mapare UV, texturare, rigging, simularea apei, animatie, randare, particule și alte simulări computerizate, editare non-lineară, compositing și crearea aplicațiilor interactive 3D.

Aplicatia este disponibila pentru câteva sisteme de operare, GNU/Linux inclusiv FreeBSD, IRIX, Microsoft Windows, Mac OS X, Solaris, SkyOS, și MorphOS.

Blender 3D contine o varietate de funcții similare ca scop și complexitate ca alte programe 3D ca Softimage|XSI, Cinema 4D, 3ds Max, Lightwave sau Maya.

Aceste funcții includ unelte pentru simulări avansate ca rigid body, fluid, cloth și softbody dynamics, unelte puternice pentru animarea caracterelor, materiale bazate pe node-uri și scripturi Python.

Click aici pentru a descarca aplicatia Blender

Tot ce ai nevoie:

Cycles Render Engine

Cycles este un motor puternic și nepartinit integrat al lui Blender, care oferă o redare ultra-realistă uimitoare.

Modeling, Sculpt, UV

Gama cuprinzătoare de instrumente de modelare a Blender face crearea, transformarea și editarea modelelor dvs. o briză.

VFX

Profesioniștii VFX spun: „Probabil cel mai bun tracker de pe piață”. Blenderul include camerele pentru producție și urmărirea obiectelor. Vă permite să importați imagini brute, să urmăriți filmările, să mascați zonele și să vedeți mișcările camerei în direct în scena 3D. Eliminarea necesității de a comuta între programe.

VFX
foto: blender.org

Animatie & Rigging

Datorită instrumentelor de animație și echipament de înaltă calitate, Blender este utilizat acum pentru numeroase scurtmetraje, reclame, seriale TV și lungmetraje.

Artă de poveste, desen 2D în 3D

Într-adevăr! Desenarea directă într-un portofoliu 3D are mult sens. Acesta deschide libertatea fluxului de lucru de neegalat pentru consilierii și artiștii 2D.

Verdict: ★★★★★

O aplicatie ce merita incercata, deasemeni puteti sa va alaturati Fondului de Dezvoltare si sprijina Fundatia Blender pentru a lucra la dezvoltarea Blender de baza.