Casti Gaming SONY INZONE SONY WH-G700NW

Casti Gaming SONY INZONE SONY WH-G700NW - Reproducere autentica a fiecărui sunet din joc

★★★★★ Casti Gaming SONY INZONE WH-G700NW, Wi-fi, Bluetooth, 360 Spatial sound, Microfon directional, Autonomie baterie 40 ore.

Casti Gaming SONY INZONE SONY WH-G700NW » Reproducere autentica a fiecărui sunet

Reactionati inaintea celorlalti cu detectarea precisa a tintei

Auziti-i cum se apropie inainte ca ei sa va observe. Cu Sunet spatial 360 pentru jocuri si tehnologia hardware confirmata, puteti detecta unde si cat de departe se afla adversarii. Nici macar jucatorii ascunsi in umbra sau in spatele peretilor ori a obstacolelor nu pot ramane ascunsi prea mult timp.

Casti Gaming SONY INZONE SONY WH-G700NW » Reproducere autentica a fiecărui sunet

Descoperiti Sunetul spatial 360 pentru jocuri

Sunetul spatial 360 pentru jocuri, activat de software-ul de PC INZONE Hub, are un virtualizator pentru jocuri nou dezvoltat, care reproduce semnale audio stereo pe 2 canale in sistem de sunet surround 7.1 canale, asa cum au gandit creatorii jocului.

Cu aplicatia de smartphone 360 Spatial Sound Personalizer va veti bucura de sunet spatial optimizat pentru forma urechii dumneavoastra, pentru experienta cu adevarat personalizata.

Tehnologia avansata optimizeaza acustica

Am conceput castile SONY INZONE H7 pentru a insufleti coloana sonora a jocurilor. O structura acustica simetrica, suficient de flexibila pentru adaptare confortabila la diferite forme si dimensiuni de capete imbunatateste calitatea sunetului si precizia acustica spatiala.

Reproducere autentica a fiecarui sunet din joc

Diafragma SONY INZONE H7 a beneficiat de expertiza implicata in castile pentru muzica si are o forma unica, permitand redarea unor sunete cu frecvente extrem de inalte, precum si a unor frecvente joase autentice, pentru o experienta captivanta in joc.

Frecvente puternice pentru bas

Conductele carcasei INZONE H7 controleaza si optimizeaza sunetul la frecventa joasa pentru bas puternic cu sunete profunde, pentru explozii si motoare incredibil de reale. Simtiti drama si intensitatea jocului peste tot in jur.

Jucati-va confortabil ore intregi

Am creat SONY INZONE H7 pentru ultra confort, ca sa puteti continua sa va jucati in sesiuni extinse. Aceste casti au fost create pentru siguranta si stabilitate, cu presiune laterala minima, pentru actiune neincetata, ore la rand.

Pernite perfecte pentru cap

Pernita lata a benzii de fixare pentru cap este distribuita uniform pe cap, pentru confort pe termen lung.

Se fixeaza usor in jurul urechilor

Pernitele de ureche din nailon moale au forme pentru reducerea presiunii pe urechi, optimizand contactul cu partea laterala a capului. Acest material extrem de confortabil al pernitei de ureche este conceput pentru stabilitate si izolare fonica.

Conduceti echipa catre victorie prin comunicare clara

Coordonati misiunile clar si decisiv. Un microfon directional rabatabil cu functie de dezactivare a transmisiei va permite sa comunicati fara efort cu membrii echipei din joc.

Certificat de Discord

Castile functioneaza perfect cu serviciul de comunicatii voce, video si text al Discord, pentru chat vocal perfect cu prietenii in timpul jocurilor online.

Bucati-va liber, fara cabluri si cu intarziere redusa

Castile wireless SONY INZONE H7 pentru jocuri va ofera libertatea de a va juca fara a va face griji legate de cabluri. Si nu veti rata niciun sunet gratie intarzierii reduse si a sincronizarii perfecte intre sunet si imagine.

SONY INZONE H7

Treceti usor printr-o intreaga zi de misiuni

Bucurati-va de joc pe tot parcursul zilei si chiar si al noptii, cu pana la 40 de ore de joc continuu, cu o singura incarcare.

Treceti usor printr-o intreaga zi de misiuni

Design oval simplu, pentru utilizare facila

SONY INZONE H7 are butoane de control si selectoare cu design ergonomic pentru a schimba functiile si pentru a regla setarile usor in timpul jocului.

Design oval simplu, pentru utilizare facila

Personalizati jocul

Software-ul pentru PC INZONE Hub va permite sa personalizati experienta INZONE H7 prin ajustarea unei game largi de operatiuni, inclusiv o varietate de setari hardware si de sunet. Reglati fin frecventele de sunet in functie de joc pentru o experienta mai clara si mai captivanta utilizand functia de egalizator.

Personalizati jocul

Perfecte pentru PlayStation 5

SONY INZONE H7 va permite sa va bucurati de sunetul captivant al Tempest 3D AudioTech PlayStation® 5 pentru jocuri cu o mai buna expresivitate a spatiului. Functioneaza perfect cu consolele PlayStation® si functiile speciale PS5™ pentru performanta imbunatatita.

Perfecte pentru PlayStation 5

Sustenabilitatea este prioritara

Produsele noastre sunt concepute pentru a fi elegante si pentru a proteja mediul. Materialul ambalajului SONY INZONE H3 nu contine plastic si foloseste doar materiale reciclate si celuloza netesuta, reflectand angajamentul Sony de a reduce impactul produselor si practicilor noastre asupra mediului.

SONY INZONE SONY WH-G700NW

Continutul cutiei

In cutia castilor INZONE H7 veti gasi un cablu de incarcare USB-C (1,5 m) si un transmitator-receptor USB.

SONY INZONE SONY WH-G700NW

📊 Verdict: SONY INZONE SONY WH-G700NW

★★★★★ Design
★★★★★ Conectivitate
★★★★★ PerformanteMiniCenter

Ploiesti
Noutati din lumea tehnologiei, sfaturi si recenzii despre gadgeturi noi, telefoane noi, tablete, laptopuri, aplicatii. Mii de produse cu sfaturi, comanzi simplu si rapid de la magazinul tau preferat