PENTAX K-1 Mark II, noul standard al seriei K full-frame de 35 mm

PENTAX K-1 Mark II, noul standard al seriei K full-frame de 35 mm

Dezvoltat ca succesor al camerei SLR digitale cu cadru complet PENTAX K-1 de 35 mm (lansat în aprilie 2016), PENTAX K-1 Mark II a fost proiectat pentru a fi noul flagship al aclamatei game PENTAX din seria K.

Pe lângă calitatea remarcabilă a imaginii, acest model oferă o performanță excelentă a imaginii de foarte mare sensibilitate și o operabilitate mult îmbunătățită - factori importanți așteptați într-un model de top - pentru a se adapta la o gamă mai largă de subiecte și scene.

Prin cuplarea unei unități de accelerație nou încorporate cu motorul de imagistică PRIME IV, asigură o funcționare ireproșabilă, de mare viteză și o reducere excelentă a zgomotului, îmbunătățind calitatea imaginii și performanța imaginii de foarte mare sensibilitate.

De asemenea, camera PENTAX K-1 Mark II este echipată cu o serie de caracteristici și funcții concepute pentru a optimiza creativitatea și confortul operațional al fotografului, inclusiv un corp de încredere din aliaj de magneziu, cu construcție rezistentă la praf și la intemperii; un vizor optic cu un câmp vizual de aproape 100% pentru confirmarea subiectului în timp real; un sistem sofisticat de reducere a tremurului IBIS; și un monitor LCD de tip înclinat flexibil pentru a se adapta la diferite unghiuri de fotografiere.

Mecanism inovator pentru a înclina monitorul la orice unghi dorit de-a lungul axei optice

Cu scopul de a alinia linia vizuală a fotografului cu precizie cu axa optică a camerei, oferind în același timp o reglare flexibilă a unghiului, PENTAX a proiectat un monitor LCD ideal pentru seria K-1 prin crearea unui mecanism inovator care susține monitorul cu patru suporturi.

Acest monitor a atins două obiective dificile pe care monitoarele convenționale nu le-au atins: nicio abatere de la axa optică; și înclinare fără restricții în toate direcțiile, orizontal sau vertical. Puteți chiar să o înclinați până la un unghi de aproape 90 de grade pentru fotografii cu unghi mic și la nivelul taliei.MiniCenter

Ploiesti
Noutati din lumea tehnologiei, sfaturi si recenzii despre gadgeturi noi, telefoane noi, tablete, laptopuri, aplicatii. Mii de produse cu sfaturi, comanzi simplu si rapid de la magazinul tau preferat