Cu superputerea M2 - Laptop Apple MacBook Air

Laptop Apple MacBook Air - Cu superputerea M2

★★★★★ Laptopul Apple MacBook Air a fost reproiectat in jurul cipului M2 de ultima generatie de la Apple, care este si surprinzator de subtire, ofera o viteza si eficienta energetica fiarte buna iar carcasa este integral din aluminiu si rezistenta.

Laptop Apple MacBook Air 13-inch, cu procesor Apple M2, 8 nuclee CPU si 8 nuclee GPU, 8 GB, 256GB, Midnight, Layout INT

Cu superputerea M2 - Laptop Apple MacBook Air VIDEO
MacBook Air este un laptop ultraportabil care‑ti da posibilitatea sa lucrezi, sa te joci sau sa realizezi practic orice, in orice loc.
MacBook Air

Cu superputerea cipului M2

Design : Mult mai usor

Mai portabil ca orice alt model anterior, MacBook Air este disponibil in patru variante stralucite, fiecare cu propriul sau cablu de incarcare MagSafe, asortat.

1.24 kg  /  1.13 cm grosime

✓ Miezul noptii
✓ Argintiu
✓ Stralucire stelara
✓ Gri stelar

Performanta : Pregatit sa decoleze

Cipul M2 lanseaza noua generatie de cipuri Apple, sunt rapide si eficiente energetic.

Toate aplicatiile tale uzuale ruleaza acum cu o super viteza, inclusiv Microsoft Office 365 si multe dintre aplicatiile iOS preferate.

Consulta declinarea raspunderii legale Bateria tine toata ziua si chiar o parte din noapte. Iar cu macOS, totul este in deplina siguranta.

✓ De pana la 1.4x mai rapid decat modelul M1
✓ De pana la 15x mai rapid decat modelele cu Intel
✓ Pana la 18 ore de baterie
Cu superputerea M2 - Laptop Apple MacBook Air
Cu superputerea M2 - Laptop Apple MacBook Air

Ecran : E clar stralucit.

Un ecran superb Liquid Retina de 13,6 inchi accepta 1 miliard de culori. Tot ceea ce faci arata stralucit, cu detalii foarte clare.

✓ Luminozitate de 500 niti
✓ Gama cromatica larga P3
✓ Tehnologie True Tone

Camera si sistemul audio

Arati foarte bine. Si te auzi extraordinar. Camera FaceTime HD 1080p

Imagine impecabila in apelurile video pe o camera care, comparativ cu generatia anterioara are o rezolutie si performanta dubla in conditii de luminozitate scazuta.

Sistem cu trei microfoane

In apeluri datorita celor trei microfoane la calitate de studio esti auzit clar si puternic, dotate cu algoritmi beamforming avansati, pentru a capta un sunet foarte curat.

Sistem audio cu patru difuzoare si audio spatial

Lasa-te captivat de filme si muzica, prin separatie stereo imbunatatita si claritate vocala. Audio spatial cu suport pentru Dolby Atmos amplaseaza sunetul peste tot in jurul tau.

Cu superputerea M2 - Laptop Apple MacBook Air
Cu superputerea M2 - Laptop Apple MacBook Air

Magic Keyboard : Lasa-ti degetele sa zboare

Tastatura Magic Keyboard cu Touch ID confortabila si silentioasa face mai simpla si mai rapida deblocarea Mac‑ului, introducerea parolelor si platile. Totul, cu o singura atingere.

✓ Touch ID
✓ Deblocheaza-ti Mac-ul
✓ Deschide documente protejate prin parola
✓ Foloseste Apple Pay pentru plati
✓ Fa achizitii in App Store

Conexiuni : Liber la conexiuni

Conectorul de alimentare MagSafe cu eliberare rapida te scuteste de griji si lasa loc la doua porturi Thunderbolt pentru accesoriile de mare viteza. Sau pentru conectarea unui ecran de pana la 6K. Mufa jack de casti accepta castile cu impedanta ridicata.

Cu superputerea M2 - Laptop Apple MacBook Air

✓ Totul este incredibil de performant.

Echipa formata de cipul Apple M2 impreuna cu macOS asigura performante incredibile.

✓ Totul functioneaza impecabil.

Cand folosesti MacBook Air impreuna cu alte dispozitive de la Apple, conectivitatea este cursiva si lipsita de efort.

✓ Totul e simplu.

Este usor sa incepi proiecte. Conecteaza-te la contul iCloud si acceseaza imaginile, videoclipurile sau colectiile de muzica existente si nu numai.


📊 Verdict:

★★★★★ Design
★★★★★ Conectivitate
★★★★★ Performante


Declinarea raspunderii legale
Greutate: greutatea variaza in functie de configurare si de procesul de fabricatie.
App Store: aplicatiile sunt disponibile pe App Store. Disponibilitatea titlurilor se poate modifica.
Performanta: afirmatiile privind performanta se bazeaza pe comparatia cu generatia anterioara.
Teste efectuate de Apple in mai 2022 folosind sisteme de preproductie MacBook Air cu cip Apple M2, CPU cu 8 nuclee, GPU cu 10 nuclee si 24 GB de RAM, precum si sisteme de productie MacBook Air cu cip Apple M1 Pro, CPU cu 8 nuclee, GPU cu 8 nuclee si 16 GB de RAM, toate configurate cu SSD de 2 TB, precum si sisteme de productie MacBook Air cu procesor Intel Core i5 dual-core la 1,6 GHz, cu placa grafica Intel UHD 617, 16 GB de RAM si SSD de 1 TB. Testele Final Cut Pro 10.6.2 au fost efectuate folosind un proiect complex de 2 minute cu continut media ProRes 422 de 4K. Testele de performanta se efectueaza utilizand sisteme de computere specifice si reflecta performantele aproximative ale MacBook Air.
Baterie si alimentare: teste efectuate de Apple in mai 2022 folosind sisteme de preproductie MacBook Air cu cip Apple M2, CPU cu 8 nuclee, GPU cu 8 nuclee, 8 GB de RAM si SSD de 256 GB. Testul navigarii wireless pe internet masoara autonomia bateriei navigand pe 25 de site-uri web populare, cu luminozitatea ecranului setata la 8 clicuri de jos. Testul de redare a unui film Apple TV masoara autonomia bateriei redand continut HD la 1080p, cu luminozitatea ecranului setata la 8 clicuri de jos. Autonomia bateriei variaza in functie de utilizare si de configuratie. Acceseaza apple.com/ro/batteries pentru mai multe informatii.
Ecran: dimensiunea ecranului este masurata diagonal. Ecranele modelelor MacBook Air de 13,6 inchi si MacBook Pro de 14 inchi si 16 inchi au colturi rotunjite sus. Cand sunt masurate ca o forma standard de dreptunghi, ecranele au o diagonala de 13,6 inchi, 14,2 inchi si 16,2 inchi (zona de vizualizare efectiva este mai mica).
Stocare: 1 GB = 1 miliard de octeti si 1 TB = 1 trilion de octeti; capacitatea formatata efectiva este mai mica.

MiniCenter

Ploiesti
Noutati din lumea tehnologiei, sfaturi si recenzii despre gadgeturi noi, telefoane noi, tablete, laptopuri, aplicatii. Mii de produse cu sfaturi, comanzi simplu si rapid de la magazinul tau preferat