Laptop Apple MacBook Pro 14 cu procesor Apple M2 Pro - Creeaza si Revolutioneaza

Laptop Apple MacBook Pro 14 cu procesor Apple M2 Pro - Creeaza si Revolutioneaza

★★★★★ Laptop-ul Apple MacBook Pro 14 inch cu procesor Apple M2 Pro este un dispozitiv de inalta performanta, care ofera o experienta de utilizare rapida si fluida. Acesta este echipat cu un procesor Apple M2 Pro cu 10 nuclee de procesare CPU si 16 nuclee de procesare GPU, ceea ce face ca acesta sa fie foarte performant pentru sarcini complexe, inclusiv editarea de video si imagine, jocuri video sau programare.


Deasemeni are o memorie RAM de 16 GB si spatiu pe disc SSD de 512 GB, care ofera suficient spatiu de stocare pentru aplicatii, fisiere si alte tipuri de date.

Apple MacBook Pro are un ecran Retina de 14 inch, cu o rezolutie de 3024x1964, care ofera imagini clare si detaliate.

Designul laptop-ului MacBook Pro este elegant si compact, cu o carcasa din aluminiu de culoare Space Grey. De asemenea, acesta are o autonomie mare a bateriei, care poate tine pana la 17 ore de utilizare continua, ceea ce il face un laptop excelent pentru utilizarea mobila si calatorii.

Laptop Apple MacBook Pro 14" cu procesor Apple M2 Pro, 10 nuclee CPU and 16 nuclee GPU, 16 GB, 512GB SSD, Space Grey, INT KB

Deasemeni are un ecran Liquid Retina XDR si toate porturile de care ai nevoie si cu siguranta este laptopul profesional pe care l-ai asteptat.

Foloseste ultima generatie de cipuri Apple M2 Pro si M2 Max – un cip puternic si eficient care ofera o performanta foarte bune.

M2 Pro un CPU cu pana la 12 nuclee si Neural Engine de ultima generatie face ca fluxurile profesionale de lucru sa fie foarte usor de realizat incapand cu sortarea si editarea a mii de imagini si pana la rularea simularilor de dinamica computerizata a fluidelor. Iar un GPU cu pana la 19 nuclee ofera o crestere a performantei grafice atat pentru lucru, cat si pentru jocuri.

M2 Max un cip puternic si eficient conceput pentru a ajuta profesionistii sa-si depaseasca limitele ingeniozitatii si creativitatii. Aceeasi generatie de CPU cu 12 nuclee ca si M2 Pro, M2 Max are o latime dubla de banda pentru memorie, de trei ori mai multa memorie unificata si GPU cu pana la 38 de nuclee. Poti randa efecte, poti imbina imagini panoramice masive si poti proiecta geometrie 3D extrema.

Laptopul MacBook Pro este disponibil in versiuni de 14 inchi si de 16 inchi si fiecare poate fi configurat cu cipul M2 Pro sau M2 Max si ofera o performanta de ultima generatie.

Ambele modele MacBook Pro raman la fel de rapide, chiar daca sunt pe baterie sau conectate la reteaua de alimentare.

MacBook Pro este construit pe o arhitectura de stocare integral flash, conceput pentru viteza si pentru fluxuri de lucru solicitante, cu fisiere mari, configuratiile de pana la 8 TB ofera si mai multa performanta.

Un sistem de operare macOS Ventura a fost conceput sa maximizeze capabilitatile cipului Apple.

Peste 15.000 de aplicatii si plug-in-uri optimizate, precum si functii noi si puternice ale macOS cum ar fi Stage Manager.

Un ecran de laptop Liquid Retina XDR

Fiecare ecran vine calibrat din fabrica si ofera moduri de referinta profesionale pentru gradarea culorilor in HDR, fotografie, design si imprimare.

ProMotion efectueaza ajustari automate in functie de miscarea continutului, cu o rata de improspatare de pana la 120 Hz.

De asemene editorii video pot sa aleaga o rata de improspatare fixa pentru alinierea perfecta a materialului editat.

Mii de mini-LED-uri sunt grupate in zone diferentiate de luminozitate controlate individual, pentru luminozitate si contrast precise.

Sapte pelicule si dispersoare de lumina mixeaza si modeleaza eficient lumina, facand in acelasi timp posibil un design ultra subtire.

Ecran LCD ce contine o pelicula subtire de oxid (TFT) care permite incarcarea de 2x mai rapida a pixelilor, facand posibile rate de improspatare de pana la 120 Hz.

Camera de 1080p foloseste un obiectiv cu diafragma larga pentru a capta mai multa lumina. Impreuna cu senzorul de imagine mai mare, camera asigura o performanta mai buna in medii slab iluminate.

Sistem audio cu sase difuzoare, cele patru woofere anti-distorsiuni redau note mai joase si un sunet care umple incaperea iar tweeterele de inalta performanta redau voci mai clare si mai pline.

MacBook Pro poate capta cele mai subtile sunete iar tehnologia directionala beamforming reduce zgomotul de fond pentru ca vocea sa se auda tare si clar.

Tehnologia Audio spatial creeaza un sunet tridimensional sofisticat, la redarea de muzica sau videoclipuri cu Dolby Atmos.

Poti transfera fotografii si videoclipuri cu cititorul de carduri SDXC.

Deasemeni te poti conecta la televizoare si ecrane prin iesirea HDMI, care accepta pana la 8K. Folosind cele trei porturi Thunderbolt 4 te poti conecta la accesorii si ecrane suplimentare, in plus beneficiezi de o viteza de doua ori mai rapida cu Wi-Fi 6E.

Poti conecta pana la trei ecrane Pro Display XDR si un televizor 4K, cu M2 Max sau pana la doua ecrane Pro Display XDR cu M2 Pro.

Magic Keyboard are un rand de taste-functii la inaltime completa si Touch ID care ofera o modalitate rapida, simpla si sigura de a-ti debloca Mac-ul si a te conecta la aplicatii si site-uri.


📊 Verdict: Apple MacBook Pro 14

★★★★★ Design
★★★★★ Conectivitate
★★★★★ Performante


MiniCenter

Ploiesti
Noutati din lumea tehnologiei, sfaturi si recenzii despre gadgeturi noi, telefoane noi, tablete, laptopuri, aplicatii. Mii de produse cu sfaturi, comanzi simplu si rapid de la magazinul tau preferat