Laptop HP 15-fc0032nq - Ultraportabil, cu un design subtire si usor

Laptop HP 15-fc0032nq, ultraportabil, cu un design subtire si usor

★★★★★ Portabilitate si putere pentru a face mai multe cu procesor AMD si placa grafica. Imagini extrem de clare oferita de cele 2 milioane de pixeli la o rezolutie de 1920x1080 pixeli.


Procesor: Este echipat cu un procesor AMD Ryzen™ 3 7320U, care are o frecvență de bază de 2,3 GHz și poate ajunge până la 4,10 GHz în modul turbo. Acest procesor face parte din familia Ryzen și oferă performanță decentă pentru sarcinile de zi cu zi, cum ar fi navigarea pe web, editarea documentelor sau redarea de conținut media.

Laptop HP 15-fc0032nq - Ultraportabil, cu un design subtire si usor

Ecran: Laptopul are un ecran de 15,6 inch, cu rezoluție Full HD, ceea ce înseamnă că veți putea viziona conținut într-o calitate bună și veți avea spațiu suficient pentru a lucra cu mai multe ferestre deschise simultan.

Laptop HP 15-fc0032nq cu procesor AMD Ryzen™ 3 7320U pana la 4.10 GHz, 15.6", Full HD, 8GB DDR5, 256GB SSD, AMD Radeon™ Graphics, Free DOS, Natural Silver

Memorie: Dispune de 8GB de memorie DDR5. Această cantitate de memorie este destul de bună pentru multitasking și pentru a rula aplicații de birou obișnuite. Totuși, ar putea fi limitată pentru sarcini mai intense, cum ar fi editarea video sau jocurile complexe.

Stocare: Vine cu un SSD de 256GB. Aceasta este o opțiune excelentă pentru stocarea sistemului de operare și a programelor dvs., deoarece SSD-urile sunt mai rapide decât hard disk-urile tradiționale, permițându-vă să porniți laptopul și să accesați aplicațiile mai rapid.

Grafică: Laptopul este echipat cu grafică integrată AMD Radeon™, care oferă performanță grafică decentă pentru sarcinile de bază, cum ar fi redarea de conținut media și jocurile mai puțin solicitante. Cu toate acestea, nu este potrivit pentru jocuri mai avansate sau sarcini grafice intensive.

Laptop HP 15-fc0032nq - Ultraportabil, cu un design subtire si usor

Sistem de operare: Vine cu FreeDOS, care este un sistem de operare liber. Acesta nu include o versiune preinstalată a Windows sau a altui sistem de operare, ceea ce înseamnă că va trebui să achiziționați și să instalați un sistem de operare separat, cum ar fi Windows, pentru a utiliza laptopul.

Culoare: Este disponibil în culoarea "Natural Silver" (argintiu natural), care este o opțiune destul de populară pentru laptopurile HP.

Acestea fiind spuse, laptopul HP 15-fc0032nq pare a fi o opțiune rezonabilă pentru sarcinile de zi cu zi și pentru utilizatorii care au nevoie de un laptop pentru utilizare generală.

Totuși, în cazul în care intenționați să rulați aplicații mai solicitante sau să jucați jocuri mai complexe, s-ar putea să fie necesar un laptop cu specificații mai puternice.

📊 Verdict: Laptop HP 15-fc0032nq

★★★★ Design
★★★★
Conectivitate
★★★★
Performante


Laptop HP 15-fc0032nq - Ultraportabil, cu un design subtire si usor
Laptop HP 15-fc0032nq - Ultraportabil, cu un design subtire si usor

MiniCenter

Ploiesti
Noutati din lumea tehnologiei, sfaturi si recenzii despre gadgeturi noi, telefoane noi, tablete, laptopuri, aplicatii. Mii de produse cu sfaturi, comanzi simplu si rapid de la magazinul tau preferat